Friday, 19 April 2013

StickpoddarJag brukar lyssna på stickpoddar - perfekt när man sitter och stickar eller virkar och ett roligt sätt att få reda på nytt och gammalt inom stickvärlden!

De jag brukar lyssna på är dels den relativt nya podden Stick with us som görs av fyra härliga tjejer som turas om att podda två och två i olika konstellationer - rolig och inspirerande lyssning. Senaste avsnittet kommer idag så fredagskvällen är räddad :)

Tjejerna bakom Stickpodden har hållit på ett tag, nu i veckan kom avsnitt 25!! Jag har inte lyckats höra på alla avsnitt ännu men i går kväll lyssande jag på det senaste och blev varm och glad när jag hörde att de pratade om Magasin Duett och PetraO - det här med igångsättande av Magasin Duett har ibland varit en kamp och stunder av dåligt självförtroende men såna här ord gör att jag fortsätter tro på att det jag håller på att utveckla är helt rätt! Tack!

Så in och lyssna på två härliga stickpoddar - det är kul!

2 comments:

eddy said...

å söta du petra! tack för att du lyssnar, och tack för att du länkar och skriver så gint om oss=) stor kram eddy

Anonymous said...

Ja, det är fint med stickpoddar. Och du har en fin butik. Jag har inte hunnit kika in förrän nu och jag fastnade direkt för bottany lace. Måste bara fundera ut vad jag ska göra :)