Saturday, 5 April 2008

Jag förstår om ni är avundsjuka...


Jag är nämligen avundsjuk på mig själv! Jag har köpt den snyggaste symaskinen som finns - varför tillverkar man inte symaskiner i klara färger längre? Och den är inte bara snygg, den är dessutom fantastiskt bra och har en massa olika sömmar som man kan leka med hur länge som helst (t.ex. en med hjärtan på rad). Jag skulle kunna sitta hela kvällen och beundra den och brumma med motorn lite grann och sy i tjocka lager med tyg och upptäcka varje gång att det går hur bra som helst! Och det känns ännu bättre när jag tänker på att pengarna som jag fick betala till den rara familjen skulle gå till dotterns körkort.
Jag vill också passa på att tipsa om lotteriet hos Tavelhus.

10 comments:

litet hus said...

klart man är avundsjuk! jag har en likadan fast tråkbeige och några år äldre. har din andra gått sönder eller har du börjat samla?

Annapuh said...

Jag har också en ljusbeige :o) Ha det så trevlig med dina sy-stunder nu!

Jenny Beckman said...

grymt snygg. Väldigt avudsjuk, ja!!!!

Nina-Marie said...

Det var den snyggaste maskinen jag sett faktiskt! Mamma hade en liknande med massor av sömmar, men den började ryka och lukta brännt och efter över tjugo år i trogen tjänst fick hon säga farväl till den...

Bim H-D said...

Åh, jag har haft en VINRÖD sådan ;) Undrar om den fick en ny tillvaro hos någon annan när jag bytte in den? Till en vit, och lite blå sak... där en del är vit lackad metall, och en del vit plast... fd, vit plast, mer åt gult numera... dock har den betalat sig mer än väl och tjänat mig troget... ;)
Må så grankott, värmländskan vars vinröda inte var någon hit, nej...

LADY JEN said...

Vilken läcker maskin Petra!
Min mamma äger faktiskt en liknande, fast brun. Den är också riktigt bra, med massa roliga sömmar. Fast din är en mycket läckrare färg.
//Jenny

Anna Kim said...

Hej,

Åh vad kul med en ny symaskin! Jag har bara en tråkig med vanliga sömmar. Åh det var så kul med fri form på syfest i väst att jag måste testa detta på mitt fot projekt.

/Anna

Lena said...

Fin maskin med vacker färg!
70-tal-hemma hade vi en brun spis och syrran hade avocadofärgat kylskåp.
Undrar om jag ska ge mig på att spraymåla min symaskin...? :)
ps. Jag kan fixa angoragarn till dej också!

Anna said...

Å, nostalgi, såna symaskiner hade vi i syslöjden! Pålitliga ena maskiner det där!
Helt obeskrivligt häftiga påskägg du visade tidigare förresten, blev imponerad och uppiggad :)

Susilull said...

Wow, häftig symaskin! Har aldrig sett en orange förut! Min egen tungviktare fr 60-talet är vackert vaniljgul. Dom är outslitbara!! Och behöver man styrketräna lite är det bara att lyfta runt på symaskinen!
Ha det bra!