Friday, 28 March 2008

Sockor på gång


Nej det blir nog inga aprilsockor från sockklubben för min del, jag har istället påbörjat ett par från Weekend Knitting - en bok som jag haft i flera år men inte stickat något från förrän nu. Jag stickar i Lorna´s Lace (fantastiskt garn) och med stickor nr 2. Egentligen ska det vara ett något tjockare garn och större stickor men jag tror att de nu blir lagom till dottern. Håll tummarna nu för att jag ska sticka färdigt båda två och inte ge upp så himla lätt med den andra när det börjar kännas lite trist!

5 comments:

Anna Kim said...

Hej Du,

Fina sockor! Varför stickar du inte båda samtidigt så slipper du tröttna? Pomatomus är så roliga att sticka. Anna fick hjälpa mig att grafta idag. Så nu kommer jag att ha ett par färdiga monkeysar snart! Vi ses efter helgen!

Nina-Marie said...

Skrev just i min blogg om problemet med att avsluta projekt som man från början tycker är så roliga. Varför orkar man inte alltid hela vägen till mållinjen...
Lycka till!

Anna said...

För min del gäller att starta med nummer 2 direkt, om det dröjer blir det ingen 2:a.
Färgen är underbar och det ska bli kul att se den fina tån snart!

Helena said...

Du får väl göra som PetraM, hoppa runt på ett ben eller så kan du be Jonas kapa av det ena så är SSS problemet pyts väck:).
Har börjat och sedan repat upp Aprilsockan, känner mig väldigt klyven till dem..
Kram Helena

Anna Kim said...

Tack för hjälpen med grafting. Nu struttar jag omkring med mina första monkeysar. Synd att hälen är så ful. Flecce artist väntar på att bli ett par. Vad kul med projektet idag. Har redan klippt sönder en t-shirt för att sticka eller virka.

Kram Anna