Wednesday, 11 September 2013

Roliga saker på gång i höst!

En härlig erfarenhet som jag skaffat mig i uppbyggnadsskedet med Magasin Duett är vikten och betydelsen av att samarbeta med människor som har en ödmjukhet inför livet, vänskapen och arbetet- man kan inte ta någonting för givet och ibland blir tillvaron inte som man har tänkt sig! 
I höst har Magasin Duett mycket roligt att se fram emot tillsammans med roliga och ödmjuka vänner och kollegor - här kommer ett litet urval:


Den 26:e september kl 17 har vi fått äran och glädjen att medverka när årets finaste stickbok har releaseparty! Vantar för alla årstider av Clara Falk och Kamilla Svanlund utgiven i ett lika fint bokförlag - Andina förlag och produktion. Magasin Duett kommer att finnas på plats och sälja garn och kit som passar till vantarna! Om du är i närheten av Göteborg samma dag så passa på att komma förbi Sally Bazar studio på Ånäsvägen (alldeles vid Redbergsplatsen). Du kan läsa mer på om eventet på Facebook.


Dagen efter bokreleasen har Magasin Duett premiär på Syfestivalen i Borås - lite nervöst men väldigt roligt! Vi kommer att stå tryggt placerade tillsammans med den mer mässvana Tant Kofta - vilket känns väldigt bra!


Den 18-20 oktober har vi blivit inbjudna till Risbrogäddornas stickevent i Habo, som anordnas av fina systrarna Carin och Anna, vilket ska bli fantastiskt roligt! Magasin Duetts trogna försäljerska Miastick är också med på plats och hjälper till när det behövs - härligt Mia, du är en klippa!

                                       

Veckan efter Habo drar vi vidare till Stockholm och Syfestivalen i Älvsjö. Även där kommer Mia att vara med på plats och hjälpa till att hålla ordning hos/på Magasin Duett :) Jag hoppas verkligen att ni som följer oss på bloggen kommer fram och säger hej om ni befinner er på någon av mässorna - det är alltid roligt att träffas "på riktigt".
Utöver detta kommer det så småningom att presenteras fler workshops att välja på, fler Öppet Hus och mycket annat roligt!
I butiken finns det många fina nyheter - mer om dem kommer i nästa inlägg! 

5 comments:

Anonymous said...

Vi ses i Borås!!
//Kajsa

Myggan said...

Och inga är gladare än vi gäddor. =) Innan Magasinet kommer till oss i Habo så syns vi garanterat i Borås.
/Anna

miastick said...

Hurra! Det är en fröjd att få vara med, Petra! <3

Anonymous said...

Va' kul att ni kommer till Syfestivalen i Sthlm! Då kommer jag och handlar.
// Bellis

Manduzana stickar said...

Jag ser fram emot att få klappa dina fina garner på syfestivalen i Stockholm!