Thursday, 12 September 2013

Finaste Vantboken!


Idag har jag varit på Andina förlag och hämtat boken som vi alla väntat på - Vantar för alla årstider av Clara Falk och Kamilla Svanlund.
När jag kom hem satte jag mig i soffan med en kopp thé och öppnade varsamt boken. Det är ju inget nytt att jag älskar färg och det är heller inte oväntat att framsidan på boken speglar innehållet som bjuder på färgglada vantar för alla smaker!
Jag blir glad när jag långsamt bläddrar igenom boken och läser mönster efter mönster (27 olika vantar!) som är oerhört välskrivna och mycket pedagogiskt upplagda - med vackra bilder, tydliga diagram (som inte kräver läsglasögon :) och fina illustrationer av grafiska formgivaren Sofia Brolin.
Vantar är vanligtvis förknippade med kyliga höstdagar och vinter - men med denna boken växer vanten till ett året-runt-plagg för alla årstider och högtider.
Clara Falk och Kamilla Svanlund har tillsammans med Andina förlag kommit med en av årets finaste stickböcker - tack för det!
Och såklart finns boken att beställa hos Magasin Duett :) Jag kommer också att ta med mig ett antal ex. till de olika Syfestivalerna - om du vill köpa en bok där så hör gärna av dig till petra@magasinduett.se så tar jag med mig dem till Borås och Stockholm.

2 comments:

Anonymous said...

Vad spännande. Får se om jag har möjlighet att komma förbi på releasepartyt :)

Kamilla said...

Åh! Jag blir verkligen superglad av dina ord Petra!