Sunday, 26 April 2009

Kalasdag!Idag har vi haft 11-årskalas med god mat, tårta och kladdkakemuffins. Jag kan inte fatta att min lilla tjej har blivit 11 år - det känns som om hon föddes för bara ett par årsedan. Min mormor var med på kalaset och hon är 92 år - hennes mamma blev 99 så jag hoppas att hon brås på henne så att vi får ha med henne på många fler kalas - hon är världens härftigaste mormor - envis som synden men cool! Nu ska jag sätta mig i soffan och sticka sjal!

9 comments:

lillakolonistugan said...

Grattis Grattis till söta lilla födelsedagsbarnet..Kram Anne

tavelhus said...

Grattis rara F!

Signe said...

Vad mysigt ni verkar ha haft det. Det är kul med gamla släktingar. Jag har farmor, farfar och mormor kvar. Mormor 84 är pigg som en ärta och också rätt cool faktiskt. Farmor och farfar lite mer åldrade, men alla är helt klara och farfar är alltid intresserad av diskutera någon spännade historiskt händelse eller politiskt problem. Det är bra för barnen tror jag att uppleva kopplingen bakåt. Grattis till din 11-åring!

Anna said...

En så otroligt fin bild på dotter och coola mormor!
Är det den vita sjalen som är på G? Är ju så grymt nyfiken!

Annas Alster said...

Vilken vacker bild på dina nära och kära!

Sunna said...

De är så vackra dessa generationsbilder, tänk vad de rymmer egentligen, vilka kalaskakor mums

kristina said...

Håller med föregående om att det är så fint med generationerna. 11-åringen är så fin, så fin!

vikevire said...

Tänk att få sitta med sin gamlamormor på sin 11-årsdag. Vilket vackert hår gamlamormor har. Födelsedagsbarnet är så söt. Jag trodde först de var du som liten.

pärlbesatt said...

Till och med våra elvaåringar är lika, vad märkligt!