Saturday, 4 October 2008

Påbörjade sockor


Mina sockor till Socktoberfesten är igång - garnet blir så fint i sig själv så än så länge har det inte hänt så mycket kul på vägen men man vet aldrig när skaparlusten faller in! Det är himla kul att så många är med och stickar sockor - häng gärna på om du är sockstickarsugen! Om jag hinner sticka fler sockor i oktober så blir det nog de här - visst är de fina?

9 comments:

Mia said...

Garnet är verkligen ljuvligt- och mönstret du länkade till gillar jag också! Tänk att sockstickarlusten skulle komma tillbaka igen, det trodde jag inte.

Anna said...

Så snyggt och shit så glad jag blev att jag äger samma garn! Skickade en kopia till dig om anmälan. Sååå roligt!

Emmas dagar said...

Tackar!
Härligt garn du stickar i:-)

kristina said...

Med så snyggt garn blir självklart sockarna jättefina! Kul med sockprojektet! Jag är redan igång med mina, fastän jag borde göra annat. Hrm...

görel said...

Underbara färger! Blir spännande att se vad det blir till slut. Jag är igång med mina, hann en liten bit i helgen. Tack för ett bra initiativ, jag behövde en kick därbak för att komma igång med ett roligt sockprojekt!

Britt-Marie said...

Vilket underbart garn med härliga färger du stickar med. Ska bli så roligt att få se dem färdiga.

Janette said...

jag är allt lite sugen men det blir tufft att hinna denna månaden! Får man börja utan att bli klar? Eller sticka andra sockan av ett par som redan ligger? :-D

/J

annalena said...

Åh, vilket fint garn! Är det Lornas? Oj,oj, får nog ta mig till Daisy. Kul med socktoberfest! Tyvärr hinner jag inte hänga på denna gången, måste få klart Elsas dopklänning! Kanske blir det fler tillfällen. Verkar så roligt med sockstickning.

blomman said...

Oj vad jag blir sugen av alla vackra garner och det är såå roligt att sticka sockor. men, jag låter mig inte dras med i denna fantastiska oktoberstickande sockklubb. I stället så skulle jag vilja anmäla min mamma Astrid(89 år)som stickar sockar så det ryker om det. Hon har stickat flera hundra, flera par till alla släktingar. Jag skall hälsa på till helgen och ta några kort på hennes alster som jag kan visa upp. Jag tror inte att jag kan få henne intresserad av att blogga:-)