Tuesday, 7 October 2008

Garnbeställning

Vi var några som gjorde en gemensam beställning från 100purewool - och jag vann kan man säga, eftersom jag beställde mest! Det är väldans svårt att göra färgerna rättvisa på skärmen - men min favorit är den grafitgråblå i mitten - oerhört vacker (mörkare i verkligheten). Den bruna är också fin men lite "mullvad-wanna-be" som Anna sa. Den mörkblå är lite melerad och jag är nöjd med den också men lämnar nog över det till min mamma som får i uppdrag att sticka fiskartröjor till mina små och stora killar. Det är väldigt härligt med garn så nu ska jag gå och grafta min första socka så att jag snabbt kan börja på nr 2 - sticka färdigt den innan nästa vecka och på så sätt motivera ev. mer garninköp på Stockholmsresa nästa vecka (det är väl inte fel tänkt...)

12 comments:

Britt-Marie said...

Du tänker helt rätt. Ett extra garninköp är aldrig fel. skynda dig nu att grafta klart så att jag får se den färdiga sockan.

Mia said...

Snygga färger! Även om de nu inte ser ut exakt som i verkligheten. När jag fick se det bruna tyckte jag det var väldigt olikt mitt gamla, och det är ljusare men inte så väldans ljusare. Jag längtar efter att sätta stickorna i garnet i alla fall!

SUSANNE said...

Härlig blogg med härliga bilder. Länkar dig från min blogg och hoppas att det är ok!

MiA said...

Hej!
Hade gärna varit med och stickat sockor om det inte vore för att jag redan har alldels för många projekt på gång :) Kanske hakar jag på något annat såsmåningom.

Har bokmärkt så jag hittar tbx.

Ha en underbar dag!
MiA

Dockmamman said...

Jag såg att jag inte var med under länkar om att jag ska vara med min länka där jag har lagt in bilden för att vara med är denna http://stickmonster.bloggagratis.se/2008/10/06/1002824-soktoberfest/

Ha det gott

petra.m said...

Vad snygg den där hälen var! Jag gillar din gröna färg mer än min, min är så "äpplig". Fy, är du redan klar med din första, det går i slowmotion för mig för jag kan inte sticka en rad utan att glo i mönstret:(

Gårdsromantik said...

Verkar vara ett härligt garn.

Jag har precis bestämt att jag skall sticka en enkel sjal med grova stickor och ren ull är det ett företag 100purewoll

Hälsningar Maud

blomman said...

Då får det väl bli broscher då.
I morgon skall jag åka till Småland och skall titta på hur mammas sockor växer fram.Visst är det bra att ha en mamma som stickar åt en också fastän man är vuxen?

SUSANNE said...

Är det för sent att anmäla sig till socktoberfesten? Om inte gör jag det gärna nu.

teresa said...

Vad är det för fel på "mullvad"? Vi diskuterade det ikväll, över våra stickningar. Jag älskar mullvad, men har kanske inte fattat nå´t..?
Fina garner.

Dockmamman said...

Jag är en som älskar blå i alla möjliga färger, men mina barn är inne på svart, grått, svart och grått *Suck* det är så tungt tycker jag att sitta med framförallt en svart stickning, men det är bättre att sticka i en färg de vill ha istället för att de inte skulle använda det de beställt...

Ha en bra fredag/Kram

tavelhus said...

Tack för igår!
Inga nya besked?
kram m