Wednesday, 9 July 2008

Det är härligt att leva i en IT-värld...


Inte ens på segelsemestern kan man komma undan IT-världen (om man inte vill förstås). Men jag tar naturligtvis tillfället i akt när man kommer till en hamn som har trådlöst nätverk! Seglingen erbjuder detta året både sol och åska, glada miner och sura miner, stiltje och hårda vindar m.m. Vissa dagar undrar jag vad vi sysslar med som bor i en båt med tre barn i olika åldrar med olika behov - medans jag andra dagar förstår precis varför - det är fantastiskt när allt flyter på och alla är på topp!
Stickar gör jag när tillfälle erbjuds t.ex. idag när jag påbörjat en kofta inspirerad av alla som stickar February lady sweater. Det kanske blir något liknande när den är klar eller så gör jag lite ändringar på vägen -vi får se.
För övrigt har jag och äldre sonen bestämt oss för att börja spela boule i Boule Bangers efter att ha tillbringat lördagen ivrigt hejande på detta fantastiska boulelag!

4 comments:

Janette said...

Min reaktion; oh SHIT! Tre barn i båt?

Vi har just varit och hälsat på vänner i en sommarstuga och sovit på en yta som antagligen är större än er men liten tillräckligt för att det ska bli MASSA problem, och då hade vi kök och vardagsrum i en annan stuga!! Jag är imponerad! Båtliv funkade när jag var barn med, men hur det var för föräldrarna vill jag inte tänka på ;-)

Välkommen till FLS knit-along :-) Min kommer långsamt men säkert fram under mina ljuvliga harmony woods (varför väntade jag så länge, ah, nu vet jag, när jag såg knitpicks först fanns bara metallen..) Den är rolig att sticka men behöver sina justeringar tror jag...

Ha en härlig semester!

/Janette

tavelhus said...

Hej på er!
Hoppas ni har det härligt!
Du har väl inte missat Vikevires nya blogg? www.vikevire.blogspot.com
kram m

Nina-Marie said...

Hej Petra!

Instämmer med Janette, förstår inte att mina svärföräldrar orkar ha med våra två pojkar i sin båt, men det går alltid hur bra som helst! Jag är så glad att de får uppleva segelarlivet, även om vi föräldrar inte så ofta får plats i båten. Samtidigt blir det lite lyx för oss att vara själva emellanåt...

Ha det fortsatt bra!

Linda said...

Ser helt underbart ut där du sitter vid datorn :).