Sunday, 25 May 2008

Grattis alla mödrar!

Grattis alla fina mammor på Mors dag!Min älskade mamma tog hand om lite Doredogarn från Östergötlands ullspinneri som låg i mina garnhyllor. Igår levererade hon denna underbara lilla tröja till Valle - den ljusblå färgen är alldes perfekt och modellen är en riktig åka-båt-på-svala-sommarkvällar!


10 comments:

Bim H-D said...

Oj, den tröjan var läcker!!! Och det i färg, form och mönster ;)
Det är sådana här dagar som idag som man saknar sin egen mor... ... ... Även om man är mor själv, eller gör det dagen än värre?
Må så grankott... min mor fick aldrig se sina barnbarn... ... ...

Helena said...

Vilken härlig tröja (på en härlig liten kille). Hoppas du haft en fin morsdag. Själv har jag fått jobba hela dagen men nu väntar en helig mammastund i soffan med stickning och kaffe.

Mia said...

Å vad fin! Ja får man sån utdelning kan man ju låna ut lite garn ibland ;)
Grattis till dig med! Jag har haft en fin dag med frukost på sängen, egen sticktid på balkongen, rosévin mm...

frisky frog said...

Visst är det härligt med en egen dag! Jag har tillbringat min i solen vid symaskinen. Lycka är att ha trädgård... Ja, jag byter gärna frö. Dina aklejor är bedårande!
/ Kram

Ravenhill said...

Gratulerer så mye med morsdagen! Din lille er så nydelig med den søte nye genseren på seg! Håper at du har hatt en fin helg!
~Emily

LADY JEN said...

Söt kofta du fick... bra med lite stickhjälp ibland. Eftersom jag inte är mamma kan vi inte fira morsdag här. Men eftersom jag är matte har vi firat "mattesdag" istället:)och det var inte så dumt det heller!!

//Jenny

Strumpstickan said...

Vilken fin tröja!

makiato said...

Rar tröja till rar kille. Jättesöt!

Anna said...

Den är perfekt på den lilla skrutten. Det var så roligt att träffa honom också när vi sågs. Han ÄR EN SÖTNOS!
Aklejorna är underbara, de blommar för fullt här också och nästa år får du nya sorter av mig, har satt fröer i år också i en egen liten barnkammare.

juicyknits said...

Cute! A nice colour as well.