Monday, 12 May 2008

Blommor, blommor, blommor!Just nu är jag helt fixerad vid blommor (vilket kanske inte är så konstigt med tanke på årstiden...). Sydda blommor, tryckta blommor, köpta blommor, hemodlade blommor, fådda blommor! Det är helt otroligt vad naturen kan göra alldeles av sig själv. Jag pratade med en god vän förut och sa att folk nog tror att detta har blivit en växtblogg istället för en stick -virk-sy-m.m.-blogg, hon sa då att det är härligt när man kan följa olika perioder i en blogg, och det tog jag fasta på så här kommer bilder på blommor och andra växter runt omkring mig.
Kolla särskilt in min röd-gula dillpion, den är så vacker i sin enkelhet.Jag tror nästan att backsipporna är vackrast när de blommat ut.Grönt är skönt!

9 comments:

Anna Kim said...

Hej,

Jag håller med. Jag tycker oxå om och njuter av alla blommor. Det är en magisk årstid när allt är så ljusgrönt och blommor överallt både på marken och på träden. Tycker om din blogg då man får inspiration av både trädgård och slöjd. Jag vill oxå ha en dillpion!

Kram

Ming Ching said...

Verkligen! Grönt är som balsam för ögat - det lär vara en av 5 saker som man blir lycklig av!

Akhila's Handblog said...

Visst ar det harligt nar naturen vaknar till liv igen. Vi firade pingst med pojkarnas Waldorf skola igar - picnic i parken och alla barn kladda i vitt med blomster-kransar i haret vi gjort av vita blommor. Sa ljuvligt.
Stor kram,
Mari

Marie-Louise said...

Ja, det är verkligen lätt att bli förtjust i alla blommor. Du har fina bilder här och kul att du skriver om textila grejer, det gillar jag.

Anna said...

dillpionen är fantastisk, kan du ta frö sedan tro?

Bim H-D said...

NEJ!!!
Och jag som satt och skrev för någon dag sedan... Dillpion, kommer aldrig att kunna äga en sådan, nej... Kollade in en - 549-559kr... specialpris! öhhh... Men, den står väldigt högt upp på min önskelista, JA!!! ;)
Må så grankott...

H@nn@ said...

Gud va fina sommar bilder... Blir ju jätte gald när man ser dom.. :D Och jag håller med, GÖRNT ÄR SKÖNT!! Älskar sommaren..:D

Kramar
Hanna

elisabet said...

Jätte fina blommor.
Men det finns andra fina blommor oxå.........
kolla här
flowerpowerknits.blogspot.com

tavelhus said...

Man kan aldrig få för mycket av blommor!