Tuesday, 4 March 2008

En stunds nostalgi!

När jag var liten hade vi en burk hemma som var rosa med en röd blomma på, jag älskade det mönstret så när jag såg dessa glasunderläggen på Tradera kunde jag inte motstå dem, den blomman gör mig fortfarande glad!
Häromdagen höll jag på med garderobsrensning och då dök dessa vantarna upp. De gjorde min mamma till Freja när hon var liten och jag tycker att de är så fantastiskt fina så jag ville visa er dem här på bloggen.

När jag och min syster var små var vi med i en mönstertidning från Marks och Kattens. När jag såg denna tidningen på Tradera för 11kr var jag naturligtvis tvungen att köpa den. Här är syrran i 70-talsstickat i härliga färger. Det enda jag minns från fotograferingen var att de fick muta mig med karameller för att jag inte skulle se så sur ut...


8 comments:

makiato said...

Roligt att du fyndade lite nostalgi! Gissa om jag gillar glasunderläggen?! Rara bilder på syrran och din mammas fina vantar.

Lena said...

Vilka härliga Traderafynd!
Jag har lagt av mig lite på den fronten, men köpte tallriken Bimbo häromdan!Nu är jag på g igen! Vi vill se dig i stickad dress från 70-talet också! Var är de bilderna?!

Mia said...

Oj vad fina, kan du inte scanna in en bild på dig också!?
Äggfärg... har ingen aning om flytande funkar. De jag använde var tabletter, och man tillsatte vinäger eller ättika. Det borde finnas att köpa i hobbybutiker tycker man, men på Panduro hade de inte när jag frågade förra veckan.

LADY JEN said...

Det visste jag inte att du varit modell på 70-talet. Håller med "föregående skrivare" att vi vill se bilderna på dig oxå!
Mkt söta glasunderlägg.

//Jenny

tavelhus said...

Min vantar som din mamma stickade till mig använde jag tills det blev hål. Till slut gick det inte att laga längre. Gör hon sådana på beställning fortfarande?

Anna said...

Hmmm, bilderna på dig? Det där var väl lite väl blygsamt! Vi är ju nyfikna baby!

Anonymous said...

Hejsan! Kul att se vad som händer i din skaparverkstad! Gillar också glasunderläggen skarpt, har likadana själv! Ha det fint i vårsolen!
/Sofia

Ravenhill said...

vottene som moren din laget til din Freja er fantastiske!!!

Jeg koser meg med å lese bloggen din!

~Emily