Tuesday, 4 December 2007

Tofflor till liten


Det här är ett roligt projekt - tofflor till småfötter. De ska också säljas på julmarknaden som går av stapeln nästa vecka på Kulturhuset Kåken - det är invigning av det nya kulturhuset i det gamla fängelset vid Härlanda (för er som känner till Göteborg). Hela veckan kommer att vara fullspäckad med roliga aktiviteter och happenings - för alla åldrar. Program hittar ni här. Jag kommer att vara på plats tisdag, lördag och söndag om ni har vägarna förbi!

För övrigt tycker jag att ni ska passa på att försöka vinna Annas fantastiska stickväska! Lycka till!

3 comments:

www.akhilashandblog.typepad.com said...

Petra,
Hur sota ar dessa sma tofflor da???!!! och vilka fina te-huvor och... Kan bara saga en sak - allt du gor ar FAB. Stort lycka till med din forsaljning. Skulle sa garna komma dit och se - och formodligen kopa - allt du gjort, for ALLT ar sa fint.
Spannande med det nya kulturhuset - i det gamla fangelset. (Vad har hant med alla fangar?)
Far lite hemlangtan nar jag hor om mina gamla kvarter. (Har kollat in en ny Waldorf skola uppe i Bjorkekarr och blivit tipsad om ett jobb pa Operan - sa lite hemlangtan ligger och gnager...)
Sorry, skall sluta att mala nu. Men igen, LYCKA TILL.
Kramar,
Mari

Lena said...

Petra! Vilka fina saker du gör!
Ska försöka komma förbi på tisdag, men det är som vanligt tjockt nu med hemtenta, magsjuka barn o handledning nästa vecka inför sista projektet på utbildningen ! Hoppas vi syns/ Lena F

Anna said...

De är helt underbara! Det är så att man borde göra en bebis till.