Wednesday, 28 February 2007

Och jag väntade och väntade...

Jag som trodde att garnet skulle komma idag! När brevbäraren äntligen halkade sig fram till brevlådan och jag halkade mig ut med Valle på armen för att hämta mitt garn - så fanns det bara det orangea kuvertet, och hur kul är det jämfört med garn som ska bli strumpor. På tal om det så börjar jag undra vad det är jag gett mig in på. Ibland hör jag mig själv säga saker som jag sedan inte riktigt förstår varför. Men Anna säger att hon heller aldrig hade stickat strumpor innan när hon gav sig ikast med ett par avancerade saker, så jag får väl helt enkelt lita till ett gott självförtroende och en god vän! Garnet har jag beställt från Garnkorgen och det är handfärgat i 80% ull och 20% akryl. I morgon står jag och vaktar på brevbäraren igen så får vi se om det dimper ner ett garnpaket. Sockorna som ska stickas ser förresten ut så här och bara namnet gör ju att man får rysningar av skräck och välbehag - reptilian lace!

2 comments:

Mia said...

Snacka om antiklimax! Orangea kuvertet är ju inte direkt ngt lyckopiller.
Jag lade upp för sockorna idag med min rundsticka. Den gick av. Sen tog jag strumpstickorna, då räknade jag fel direkt. Så jag avvaktar lite... får sova på saken!

Boel said...

Trevlig blogg du har. Hittade hit för första gången i dag. Jag är lite sugen på sockorna ni ska sticka men har mycket annat på stickorna. vi får se