Wednesday, 14 November 2012

På väg mot nya äventyr!

Ni som följt mig ett tag på bloggen vet kanske att jag har varit delägare i garnbutiken Tummelisa i snart ett år. Tyvärr har det visat sig att verksamheten inte är stor nog för två ägare vilket innbär att jag idag har lämnat den och att Ann-Christine nu har butiken själv igen.
Jag önskar henne all lycka till med verksamheten i framtiden!

 
Just nu är jag lite omtumlad men jag kommer snart att hitta på något annat och eftersom handarbete är en av mina stora passioner kommer även framtiden med all säkerhet att handla om hantverk och textila material av något slag - och det kommer ni så klart att kunna följa här på bloggen!

17 comments:

Maria said...

Nej! Vad tråkigt att höra! För mig iallafall som kommer att sakna att hälsa på dig i butiken. Men jag är helt övertygad om att du kommer att hitta en ny handarbetsrelaterad utmaning! Men ett jättestort lycka till! Kram

Unknown said...

Önskar massor med lycka till inför framtiden då! :D Kurser i ämnet vore toppen om du kunde köra, fick många bra tips och idéer när vi hade dig på slöjdlärarutbildningen. Sydde faktiskt igår ett överdrag till en kattkorgsmadrass av en provlapp paper piecing-katt från då.

Bambustickan said...

Kan inte mer än sörja för att komma till affären och se två glada själar som gärna hjälper en har var it en fröjd! Önskar dig som ovanstående lycka till och håller även med! DU har mycket att lära ut!

Kanonkulan said...

Håller helt med ovanstående! Så tråkigt att inte träffa dig inne på Tummelisa mer! Men det finns massor med hål i världen att stoppa en Petra i för ditt hantverk och din hantverksglädje är outstanding! Kram

tricobsession said...

this is just lovely.

Emmas dagar said...

Så trist!
Men jag önskar dig lycka till med vad-det-nu-blir-istället!

makiato said...

Jag är säker på att du kommer på något bra att använda dina kunskaper till, du är så jätteduktig och bra Petra! Lycka till!
Kram makiato

Blåbærlina said...

Det ordner seg sikkert ;O) Lykke til med ny vei med håndarbeidet!
Supersøte hjertesokker!
Nina

Ulrica said...

Men vad tråkigt för dig! Men det finns säkert något annat kul "runt hörnet".

♥ maaria said...

How sweet are these! Thank you for inspiring!

Anonymous said...

Vad tråkigt att höra =( Du är ju helt fantastisk, så du har snart någon annan rolig utmaning pågång snart. Önskar dig lycka till. Kram Anna i Nyköping

Findus said...

Åååå de var fine :) Forresten mye annet fint hos deg også . God kreativ søndag til deg :)

mia w said...

Nej fy vad tråkigt att höra! Du har varit så bra och alltid lika vänlig när man kikat in i butiken. Jag kommer att sakna dig! Lycka till i framtiden med vad du nu hittar på :)

Kristina said...

Var på Tummelisa idag och ingen Petra! Nu läser jag på bloggen varför du slutat och jag önskar dig lycka till med fortsatt verksamhet...vad det än blir. Boken om garner kanske?
Kram Kristina

Efwa - Medea said...

Men så tråkigt men samtidigt är detta förstås början till något nytt ännu roligare. Du lär såklart hitta på något snart.
Lycka till med vad det än blir.

Fanny Peppercorn said...

They are lovely ! Can i buy the socks ? or the pattern ?
Thanks Fanny x

PetraO said...

Thanks Fanny!
I have used an ordinary sockpattern and the heart is from a crosstitch pattern!