Saturday, 20 January 2018

Back on track!

Så är det, nu ska det börja bloggas igen. Instagram är toppen och Facebook är bra men jag har längtat efter bloggandet - både mitt eget och andras.
Jag har funderat länge på hur jag vill att bloggen ska fungera och den kommer att bli en blandning av mitt företag Magasin Duett och mig själv Petra Orrbeck och det som fyller mina dagar.
Så häng med - nu börjar vi!


                          Rätstickad babyfilt i Supersoft Clean.Virkad korg i Aran tweed.

10 comments:

Heidi said...

kul att du är tillbaka på (blog)banan igen. Instagram är kul, men ibland vill man ju läsa lite mer om det man ser på bilderna:)

Ulla Fredriksson said...

Så kul att få följa dina projekt och din garnanvändning.

Emilia said...

Härligt! Jag hänger med! Det finns faktiskt inte mycket som går upp mot att dricka kaffe och läsa stickningsbloggar. Jag har sparkat igång mitt gamla blogghärke jag också.

Efwa - Medea said...

Vad roligt att du börjar blogga igen! Det är ju en helt annan grej att läsa bloggar även om det är superkul med det snabbare instagram.

Evassvammel said...

Jag är med :)
Som jag skrev på Insta har jag också precis skakat liv i min gamla stickblogg eftersom jag så många gånger känner att jag faktiskt vill berätta mer om det jag gör än det som jag har tålamod att berätta om på Insta. Jag vill berätta mer om tankar och känslor och det som hantverket och materialet gör för mig och vad det betyder för mig.
Kram

Kerstin said...

Kul! Få se när jag kommer igång igen. Behöver lite tid bara.

Kristina said...

Bra idé! Skall börja kolla!

Camilla said...

Jag försöker hitta mig själv i min bloggen men vet inte vad andra vill läsa. =/

PetraO said...

Vad härligt att läsa era kommentarer - det peppar mig att fortsätta! Och visst är det svårt att veta vad ni därute vill läsa, men jag tänker att jag skriver från hjärtat och hoppas att det blir bra!

Liisa said...

Så kul! Det är något särskilt med stickbloggar ändå!