Wednesday, 5 March 2014

Vad händer hos Magasin Duett?


Söndagen den 9 mars - åker Magasin Duett med garnerna till Borås på stickevent som arrangeras av Studeiförbundet Vuxenskolan. Garnförsäljning och föreläsningar står på menyn - bl.a. kommer Tant Kofta att föreläsa om färgning!

Torsdagen den 20 mars - Öppet Hus hos Magasin Duett kl. 14-17.15 (Mäster Palmsgatan 6 i Kålltorp), därefter är det mysigt slöjdcafé på Kulturhuset Kåken som ligger i närheten.

Lördagen den 22 mars - kommer jag att hålla i en liten föreläsning om provlappar och montering på Den stora Garnhelgen på Frilagret i Göteborg - en hel helg med workshopar, roliga föreläsningar m.m. om garn och garntekniker!


Fredagen den 28-Söndagen den 30 mars - är det äntligen dags för Stickfest i Väst på Grötö igen! Jag kommer att ha en workshop på lördagen där vi kommer att göra våra egna nåldynor/nålbrev i ullfilt med broderi. Passa på att komma ut över dagen och njuta av havsluften och umgås med stickerskor från när och fjärran! Än finns det platser kvar på workshopen!

Helgen den 17-18 maj - då åker jag tillsammans med Tant Kofta ner till Skåne och Höganäs och deltar på Stickfestival arrangerad av Lena´s garn i Höganäs. Flera garnbutiker finns på plats och många workshops finns att välja på. Jag kommer att sälja garn och hålla i en workshop i Flerfärgsstickning med lyfta maskor.

Detta är en del av det som händer under våren - fler aktiviteter är på gång och fler Öppna hus kommer att annonseras så fort det blir klart. Vill du komma förbi magasinet och kika på garn är du alltid välkommen att höra av dig så bestämmer vi en tid som passar!
Om du följer Magasin Duett på Facebook och på Instagram kan du se lite mer av verksamheten med olika uppdrag och nya varor som kommer in!

No comments: