Tuesday, 25 March 2014

Fint besök och påfyllningI lördags tillbringade jag hela dagen på Frilagret och Den stora garnhelgen! Fullt med härliga stickande besökare, workshops och föreläsningar. Jag föreläste om provlappar och lite trix för att bli nöjd med sitt stickade plagg.
När jag för många år sedan började blogga upptäckte jag norskan Ann Myhres blogg "Med pinner". Hon har sedan dess varit en idol för mig med sina fantastiskt vackra mönster på allt från sockor, barnfiltar och tröjor! Dessutom har hon nyligen startat en podcast som är härlig att lyssna på . I lördags och söndags träffade jag Ann för första gången - men det blir definitivt inte den sista, en resa till Oslo ska snart planeras tillsammans med mina fina stickvänner Maria, Mia och Janette!

För er som har väntat på påfyllning i Magasin Duetts garner så kan jag glädja er med att det just nu fylls på för fullt i butiken - några färger är fortfarande slut men kommer förhoppningsvis in inom ett par veckor. Några nya färger i tweeden har kommit in och min absoluta favorit är den Lindblomsgröna med inslag av lime... Dessutom passar den fint ihop med våriga Supersoft Oak leaf om man skulle vilja sticka dubbelt!


                                    


1 comment:

miastick said...

Haha, jag ser ut som på kort när jag var liten.
Det var så himla mysigt! Kram!