Tuesday, 31 December 2013

Liten Årskrönika!

För snart ett år sedan startade jag Magasin Duett - det är något av det roligaste och klokaste jag gjort!
Och vilket år det har varit - premiären av min verksamhet skedde i samband med härliga Stickfest i Väst - en bättre start kunde jag inte fått! Året har varit fullt av många roliga, fina nya möten med härliga människor! Året har också varit fullt av mängder av inspiration och nya idéer som formats i mitt huvud - ju fler idéer ju mer inspiration, det tar aldrig slut!

Några av 2013 års höjdpunkter:
Stickfest i Väst såklart där Magasin Duett hade premiär!
Garnkalaset (som återkommer i augusti 2014) var ett av resultaten av vänskapen med en nyfunnen fin vän som jag delat många tankar och idéer med under året.
Syfestivalerna i Borås och Stockholm var fantastiska - och så roligt att träffa flera av Magasin Duetts kunder "på riktigt"! Utan Mia hade jag inte klarat ruljansen som blev i Stockholm - vilken kick!
Stickeventet hos Risbrogäddorna i Habo var också en kick med många nya fina möten och umgänge med finaste stickvännerna!Magasin Duetts storsäljare 2013:
Supersoft såklart - jag är så glad för all uppmärksamhet garnet fått och under 2014 kommer fler roliga nyheter till butiken!


Årets stickbok:
Vantar för alla årstider av Clara Falk och Kamilla Svanlund - vilken fin bok och vilket mottagande den fått. Hurra för fina stickböcker!


Årets roligaste stickning:
Alltså jag har ju inte hunnit sticka en tiondel av alla projekt som finns på önskelistan - men det roligaste är nog ett pågående projekt som funnits på att-göra-listan hur länge som helst!
Fina tröjan Bedford av Michele Wang som jag stickar  i  Navia trio - ett fantastiskt garn och en rolig stickning som jag helst vill sitta med med hela tiden!Årets resa:
Eftersom jag inte satt min fot i ett flygplan på 12 år blev resan till London tillsammans med mina fina svägerskor en riktig höjdare! Vilken stad och vilken shopping :) Jag ser redan fram emot nästa Londontrip - när åker vi Janette, Mia, Maria?Jag skulle kunna göra listan hur lång som helst men istället återkommer jag i början på nästa år med en lång lista på alla roliga event och annat som kommer att hända tillsammans med Magasin Duett under 2014!

Ett riktigt Gott Nytt År önskar Magasin Duett!

4 comments:

miastick said...

Åh jag längtar efter vår Londonresa! Gott nytt år!!!

Vuxenmamman said...

Önskar dig ett riktigt gott nytt år. Ditt 2013 har ju varit fantastiskt och det är så härligt att läsa om människor som satsar och vågar. Det är då man blir en vinnare.

KRAM

Maria said...

Vi åker så snart som möjligt! Stor kram och ett riktigt gott nytt år!

L8 said...

Tänk vad många du har glatt med din garnglädje! Bland annat mig. Vad glad jag är att jag har fått lära känna dig! Och vad glad jag blev när jag läste att det blir ett nytt Garnkalas! Kramkram