Monday, 28 October 2013

Syfestival Stockholm 2013
Alltså - ord är överflödiga just idag! Vilken mässa vi har varit på, jag och bästa biträdet Mia, med Magasin Duett. Jag hade aldrig kunnat drömma om att träffa så många fina människor som kom och kände, klämde och köpte av Magasin Duetts garner. Tack alla besökare och så fantastiskt roligt att träffa en massa härliga stickerskor från hela landet! Just nu är jag väldigt trött och kommer inte ihåg alla namn men på bilden syns t.ex. Viffla  - det var fantastiskt roligt att träffa dig och prata och planera roliga projekt!
Jag träffade också Maja med Majas Manufaktur - en nätbutik som jag kikat i många gånger och som har ett härligt sortiment med roliga vintageinspirerade prylar och bl.a. det fina garnet Excelana, kika in hos Maja om du inte gjort det tidigare!
 Fler utställare som var roligt att träffa var t.ex. Solkustens spinneri som spinner sina garner själva och har ett härligt utbud av vackra garner i vackra naturliga färger - någon gång vill jag åka dit och kika närmare på deras spinneri!
Min favoritknappbutik dök också upp med sina vintageknappar - Butik Bolla som ju tyvärr inte finns som butik längre men har underbara knappar!
Sjöalyckans silke träffade jag första gången i Borås - de är från Växjö och handfärgar en del av sina härliga silkesgarner!
Många, många fler dök upp och pratade och inspirerade till nya roliga projekt!
Som jag sa till Mia gång på gång under helgen - Det här är inte klokt!

6 comments:

Vuxenmamman said...

Så roligt för dig/ er!!!

Iréne JB said...

Jodå, det är klokt!
Tyckte att det var jättekul att träffa både dej och Mia. Supersoft finns verkligen i många kulörer. Fick med mej fyra olika hem, jag undrar lite vilka (om jag någon gång vill ha samma). Jag gissar på Donkey (fem nystan), Clementine, Comfrey. Den gröna kan jag inte avgöra vilken det är utifrån bilderna på hemsidan.
Nu är jag sugen på att komma igång, har ju redan bestämt randningen på en av tröjorna :)

Eva said...

Det var så roligt att ses på riktigt!
Blev ju inte det största köpet men jag har ju en del supersoft hemma ändå :)
Jag tycker det var kul att kunna visa dig koftan och färgblandningen, synd att jag missade Viffla bara.
(Men vi gillar visst lite lika, för båda Maja och Solkustens fick ju besök)
Ses nästa gång och hörs kanske mellan!

miastick said...

Petra, det är inte klokt vad kul vi haft! Idag är jag om möjligt ännu tröttare :)

Husmorsskolan said...

Håller med: Det är inte klokt vilken rolig helg det var!, Och väldigt kul att vi hann träffas lite också! Längtar redan till nästa syfestival:) Ses framöver!

Bästa hälsningar från Maja

Manduzana stickar said...

Det var så himla roligt att få träffa dig och Mia på riktigt!