Tuesday, 27 August 2013

Påfyllning och nytt hos Magasin Duett


Nu har det kommit nya härliga sockgarner i massor av fina färger. Varje nystan innehåller dessutom en liten trådrulle med förstärkningstråd till hälarna - hur bra som helst tycker jag! Sockgarnet är från Lang och heter Jawoll. Garnerna i den översta lådan är också sockgarner (Jawoll magic) men passar lika bra till t.ex. sjalar med sina fina färgövergångar i olika nyanser.
Själv tänker jag sticka en sjal med det melerade garnet randat med enfärgat Supersoft - kan bli riktigt fint tror jag! Sockgarnet läggs in i butiken under veckan.


Nu är det också påfyllt med Magasin Duetts Supersoft som säljer som bara den! Det är fantastiskt roligt att packa alla leveranser med detta härliga garn - och framförallt att hela tiden hitta nya fina färgkombinationer!
Filten på bilden är virkad i Supersoft av mååååååånga små mormorsrutor. Som tur är så får jag hjälp med stickning och virkning av bl.a. Kristin som bloggar på http://nitsirkristin.blogspot.se/. Kristin har virkat filten utifrån ett korsstygnsmönster som vi hittade på Pinterest. Visst är den fantastisk!


3 comments:

Löpmaskan said...

Filten är underbar. Vilken rolig idé, att utgå från ett korsstygnsmönster!

Otaliga projekt said...

Jag smäller snart av av allt det fina! Ser så mycket fram emot Habo-helgen när jag ska få känna och klappa mig fram till bästa garnköp.

Eva said...

Vilken härlig presentationsbild!
Rävfilten är underbar! Den idéen kan man ju använda till en del:)