Sunday, 11 August 2013

Garnkalas 2013

Garnkalas 2013 är nu över och idag är vi trötta men lyckliga!
Här kommer några bilder från gårdagens kalas:


 Hos Magasin Duett som höll till i "vedboden" kunde man bl.a. köpa en av höstens nyheter, det mjuka merinogarnet Cinnia från Filcolana (finns i webbutiken i början av nästa vecka).


Trots några regnskurar mellan solglimtarna så var det inga sura miner - här sitter bl.a. systrarna Anna och Carin som också arrangerar stickeventet Risbrogäddorna som äger rum i oktober (där kommer både Tant Kofta och Magasin Duett att finnas på plats :)Garnkalasets deltagare hade möjlighet att delta i tre korta workshops med Kristina, Maria och Eddy - duktiga workshopledare som bl.a. kommer att ha workshops hos Magasin Duett i höst!


 Hos Tant Kofta såldes det bl.a. nya handfärgade sockgarner i underbar merinoull och ull med tweedeffekt - fantastiska färger!

Färgväxande bomull är också ett vackert garn som är en storsäljare hos Tant Kofta!


Många stickerskor var på plats från när och fjärran i vårt avlånga land - och podcasten Stick with us var också på plats och spelade in ett av sina härliga stickprogram.


Kanske Sveriges mest Instagrammade kattungar gjorde succé - här ligger charmknutten Gösta och sover tillsammans med brorsan Boris - det är ett under att ingen av kattungarna "råkade" åka med någon av deltagarna hem :)

 När kvällen kom och Garnkalaset var slut satt vi i växthuset och tittade på en regnbåge som sträckte sig hela vägen över himlavalvet - magiskt!

Vi kommer tillbaks - Garnkalas 2014 är redan i planeringsstadiet!

5 comments:

frisky frog said...

Tjohoo vilken härligt lyckad lördag det blev och oj vad nöjda vi var i min bil när vi vände kosan söderut igen. Gissa om vi försöker komma med nästa år också? =)
/kraam

Medea said...

Låter som det varit en fantastisk dag!

Knitbyme said...

Tack snälla för allt!

Myggan said...

Regnskurarna till trots så var det en fantastisk dag. Nu klurar jag på nya projekt med mina nya kunskaper och nyshoppade garner.
Tack för en fin dag!
/Anna

Manduzana stickar said...

Det ser ut som att ni hade en superbra dag :)