Thursday, 23 May 2013

Magasin Duett Supersoft
Det kom en kommentar på mitt förra inlägg som handlar om Magasin Duett Supersoft:
"Blogger andrea said...
Vilken underbar söt kofta, fatta bara inte varför du ändra banderoll från Holst till magasin duetts på garnet?"
Om det är någon mer som tror att jag köper mitt garn från det danska företaget Holst och sedan marknadsför det som Magasin Duett så kan jag tala om att så inte är fallet. Däremot köper jag mitt garn från samma källa som Holst vilket gör att jag kan hålla ner priset väsentligt jämfört med om jag hade haft Holst som mellanhand. 
Det finns inte så många olika spinnerier runt om i världen som det finns olika garnkvaliteter, med andra ord är det många garnleverantörer som köper sina garner från samma ställen men säljer de under olika varunamn            Jag, liksom Holst och flera andra företag har haft möjligheten att få köpa Supersoft vilket också innebär att man köper väldigt många kilon av varje färg, får det levererat på kon och därefter nystar upp det och marknadsför det under sitt eget varumärke - på samma sätt som andra garnleverantörer gör.
I framtiden kommer jag att ha flera olika kvaliteter som jag köper in på samma sätt och som kommer att marknadsföras som Magasin Duett - roligt för mig och bra för mina kunder som därmed kan köpa fina kvaliteter till bra priser!

4 comments:

Kamilla said...

Så är det ju också med de stora garntillverkarna att det finns de som har samma garn med med olika företagsnamn på bara.

Emmas dagar said...

Jag ska hålla ögonen öppna efter mer Magasin duett-garn. För jag gillar Supersoft jättemycket!

Eva said...

Låter mycket klokt tycker jag!
Dina planer alltså.

Manduzana stickar said...

Jag tycker att det är riktigt roligt att du har gjort dig "ett eget garn" eller hur man nu ska säga :)