Wednesday, 9 January 2013

Imorgon kl.10 smäller det...

...då är det dags att anmäla sig till vårens Stickfest i väst som är en fantastisk upplevelse för alla oss garngalningar. En hel helg med bara stickning, virkning, spinning m.m. och härliga, nördiga samtal om olika fibrer, garner, stickor och annat som hör till det ljuva livet!
I år kommer Stickfesten att äga rum i Gottskär en liten bit söder om Göteborg vid havet.
Så passa på att kom hela helgen eller bara över dagen och umgås, gå på roliga workshopar och varför inte köpa lite nytt garn...
Själv kommer jag att medverka som workshopledare och lära ut hur man kan sticka ferfärgsstickning med lyfta maskor och på så sätt slippa hålla koll på flera olika färger på samma varv - läs mer här.
Jag har också fått äran att medverka som butik på "torget" tillsammans med flera andra inspirerande garnbutiker. Så premiären av min nya verksamhet kommer att ske i samband med Stickfest i Väst - Hurra!

2 comments:

maria carlander said...

Grymt! Jag önskar att jag bodde längre söderut ibland -som nu. Tufft att du medverkar!

En helt annan sak; jag har sett att min nya bloggadress har buggat ihop länklistor på andras bloggar (stön och ynk). I listorna står bloggen som 'fröken c' fortfarande, men länkar lustigt nog till min nya mariacarlander-adress -men till ett gammalt inlägg. Den uppdateras alltså inte som den ska!

Om du vill får du jättegärna uppdatera din blogglista till den nya adressen mariacarlander.blogspot.com så borde länken uppdateras och funka som den ska.

Yay!

makiato said...

Vad kul att du redan är igång med ditt nya! Heja!