Tuesday, 14 September 2010

Inspiration och fin award

"Familjen åker båt"
"Drake"

Valle hade vernissage hemma häromdagen! Han satt först på golvet och ritade teckning efter teckning som han sen gick runt och satte upp med maskeringstejp på väggarna. De här teckningarna får mig att vilja trycka med textilfärg igen, det var ett tag sedan nu. Jag hoppas att Valles fantastiska fantasi håller i sig ett bra tag till - den ger inspiration!
Vill ni också gå på vernissage? Passa på kommande helg - då har Tavelhus utställning i Skene.

Av Clara har jag fått en fin award - tack! Egentligen ska man skriva lite saker om sig själv och sedan skicka den vidare... men jag bryr mig inte om det just nu, kanske en annan dag!
Clara ska flytta till Madrid - där tror jag att man kan hämta massor av inspiration!
För övrigt vill jag helst sitta i soffan och sticka tjocka tröjor med stora kragar i mjuka ullgarner - jag får nog sätta igång ett koftprojekt idag!

4 comments:

makiato said...

Kul att han hade vernissage! Rara teckningar!

teresa said...

Rart. Det påminner mig om en svunnen tid när mina tonåringar var lite yngre o hade vernissage med långa rader teckningar på post-it-lappar runt hela huset...i midjehöjd för vuxna o ansiktshöjd för små.

Annepålandet said...

Så fine tegninger sønnen din har lagd! Dessverre slutter vi jo å tegne sånn i 10-årsalderen, og jeg har ofte lurt på hvorfor? I Norge er det ingen tegneundervisning på skolen, og det er så trist. Sønnen min er 20 nå, og har nettopp begynt å studere kunst. Han kom hjem og spurte: Mamma, hvorfor sluttet jeg å tegne?? Det er jo så gøy, og jeg var jo så flink.
Så stå på! Tegning må oppmuntres!!!

Frejas skafferi said...

Vilka fina teckningar!