Sunday, 1 August 2010

Hjärtmössa och lite andra härligheter!


Ännu en hjärtmössa är klar, denna gång mer lik originalet med olika färg på hjärtanen men stickad i ett tunnare garn - Vital 100% ull inköpt hos Tummelisa (som snart öppnar igen efter semestern, 8 augusti!) Mönstret är väldigt roligt att sticka och det kommer absolut att bli många fler hjärtmössor stickade i höst!

Vi var ett par dagar i Falkenberg och hälsade på svägerskan med familj. Eftersom det regnade hela tiden blev det inte så mycket badande, men desto mer utflykter till trevliga små ställen i närheten. I Slöinge var vi på både loppis och antikaffär där jag bl.a. ittade denna fina badrumslampan som så småningom ska sitta i nytt badrum. Inne i Falkenberg besökte vi en trevlig garnaffär - Stickalätt - på Brogatan, bra sortiment och trevlig ägarinna. En annan mysig butik var Form & Interiör på Storgatan 30, en härlig blandning av fina prylar!
Sist men inte minst var vi i skogen och plockade svamp - gula kantareller - underbart gott!

7 comments:

Emmas dagar said...

Så söt mössa!
"En sån vill jag ha!" sa min 4-åring när hon såg den :-)

Kristina said...

Vilken fin lampa! Mössan och koftan också! Koftan känner jag igen...! Kram Kristina

Anna said...

Vilket härligt inlägg! Bara fina saker och goda grejer!

Ulla-Bella said...

Så flott hjertelua ble!

Ett nystan.. said...

Jättefin mössa med härliga färger ihop. Mmmm, och vad gott med kantareller...

Tusse Fox said...

Fantastisk lampa! Är 40-talist så jag känner igen mej!

Drutten said...

Åh, äntligen hittade jag tillbaka till hjärtmössan jag letat efter! Såg din mössa för ett par veckor sedan och sparade mönsterlänken, men inte länk hit. Men jag ville se din mössa i lite gladare färger igen, min 4-åring ska ev också få en sån fin som du gjort.