Friday, 12 February 2010

Nedräkning pågår......och det värsta är att jag ännu inte bestämt mig för vad jag ska ha för OS-projekt i Ravelympics i Team Sweden. Jag befinner mig just nu i Stockholm och har ju inte hela min stash med mig vilket gör att urvalet blir lite begränsat. Jag har garn med mig till en sjal och just nu lutar det åt en Percy men jag kan hinna ändra mig många gånger innan kvällen...
Vad ska ni andra i Team Sweden sticka?

16 comments:

Dödergök said...

Jag ska sticka en swallowtail, känns som att jag är den enda som inte gjort det än, hade tänkt sticka en i riktigt tjockt och fluffigt garn från början men nu blir det ett superlyxigt Chili gredelin garn istället.

miastick said...

Vilka söta OS-rondeller :)
Jag ska sticka selbuvantar, men det har jag ju tjatat om forever så det visste du nog.
Tack för mönstren som gjorde det möjligt!

anna said...

Ack, vilken bra ursäkt att gå och handla mer garn då! Jag vet inte om naturgarn har ngn butik, men det kan ju vara värt att kolla upp (de skall vara stockholmsbaserade iaf).. de var väl först på, och är kanske billigast på Alpackagarn (indicita)?

Shoppa loss!
Anna

Effie/Solfjäder said...

En Rose Red, mönster från Ysolda, i eget färgat garn.
Det är första projektet se'n får jag se om jag hinner något mer :-)

Emmas dagar said...

Kalajoki sockor. Nalu Mitts. Candle Flame Cowl. Kanske har jag tagit på mig för mycket, men det är kul att ha lite att välja mellan. :-)
Vi ses i spåret!

Medea said...

Jag ska börja med Anemoi Mittens i limegrönt, sen ska jag sticka klart en UFO-kofta i Gredlingarn.

Jenny said...

Tänkte försöka mig på en Golden Autumn av Lucy Sweetland i ett petrolfärgat Rowan Felted Tweed garn. Om det går bra ska jag försöka hinna med ett par matchande vantar. Lycka till med valet. Är säker på att oavsett så blir det något alldeles fantastiskt!

Knitarina said...

Bläddrar febrilt i Latvian Mittens och skissar och räknar. Får se vad det blir - något slags vantar i alla fall + att ett antal ofärdiga vantar ska bli färdiga.

Annika said...

Jag ska göra en babyfilt igen som dottern har beställt till sin bästa kompis som får barn i maj. Den SKA bli klar (hoppas jag). Den kommer att varvas med tvåfärgade vantar. Det blir mönster från en vanttävling som Vi-tidningen hade 1981. Så då kan jag visa dom i VintageKALen också.... om/när dom blir klara....!

Lina said...

Hade missat Team Sweden-gruppen, men nu är jag med! Måste fundera på projekt nån dag till bara.
Har tänkt tova en del under OS då jag har ett par beställningar, men nån stickning ska väl också hinnas med tycker jag! Heja Sverige!
Kram, Lina (Minette&Minou)

Eva i Stäket said...

Jag har redan klarat av två grenar - Downhill Dying = jag färgade garn till en mössa och Hat Halfpipe = jag stickade en vändbar mössa. Sedan har jag också tänkt delta i WIP´s Dancing med min FLS som saknar en ärm. Det borde jag hinna också trots att det kommer en Syfestival mitt i Ravelymiaden. Dålig planering tycker jag! ;)

kristina said...

Det skall bli spännande att få rapport!

Lillakolonistugan said...

Kikar in för att nskar er en...
En underbar alla hjärtans kväll..
Kram Anne

Lillakolonistugan said...

Men hur stavade jag? Tar om det :)

Kikar in och önskar er en underbar alla hjärtans kväll..
Kram Anne

Articsisters said...

Helt enkelt underbart. Ringarna...du är för härlig.

Vi på Articsisters handarbetar så därför gjorde vi några stämplar som vi vill ha för att göra vårt handarbete roligare.

Vi har stämplat med vattenfast färg på bomullstyg, klippt ut och pressat fast med vlisofix på båda sidorna. Det fattas det bara att sy fast själva lappen. Välkommen att inspireras.

Lisbet

Anonymous said...

Fina OS ringar!//Freja:)