Tuesday, 5 January 2010

Hmmmm........ibland blir det inte riktigt som man tänkt sig. Jag var helt säker på att mitt nya Norogarn var som gjort för att kombineras med illgrönt Heavens Hand - men idag när jag tittar på det som påbörjades i går i halvdant ljus känner jag.... - flopp! Det är som om de båda vackra garnerna tar ut varandra och blir liksom ingenting. En virkad kofta ska det bli men jag får nog tänka om och fundera på andra färgkombinationer eller kanske låta Noro vara Noro alldeles för sig själv! Koftan som inspirerade mig fann jag hos Slagt en hellig ko.

8 comments:

joko said...

crocheted surface looks beautiful.
would grey or white be a good color with that noro?

Stickigt humör said...

Håller med dig. Var och en är garnerna ljuvliga men ihop tar de udden av varandra. Du kanske kan ha ett Noro-ok och enfärgat nertill? Vad tror du om det? /Elisabeth

Annepålandet said...

Syns det ble fint jeg, men jeg skjønner hva du mener - det friske, sprudlende Noro-garnet ble litt forsiktig blant det grønne. Kanskje mørk grått/koksgrått ville vært en fin bakgrunn og få fargene bedre frem? Ellers har jeg sett at noen har heklet i striper med to forskjellige Noro-farger, eller fra hver sin ende av nøste - da får man jo også en fin stripeeffekt. Noro-garnet har jo så herlige farger, så det gjelder at de syns best mulig!
Godt nytt år!

Karolina said...

Väntar med spänning på översättningen av "Lina"
/Karolina

Anonymous said...

I had to guess what you are knitting. Then I found the page with the cute jacket. The colours are fantastic.

Annegret

MiA said...

Nä, du har nog rätt att de tar ut varandra. Jag randade färgglatt noro med det natur/bruna noro - det blev riktigt snyggt :)

Ina said...

Har samma problem.. svårt att hitta en bra komb.

Anonymous said...

Inte alls säkert på att det blir fel, jag tycker det blir grymt, men jag är ju å andrs sidan galen i färg! Värsta gladkoftan helt enkelt!

/Sara