Sunday, 31 January 2010

Blue moon
En blå Citron är klar. Jag vet inte riktigt vad jag ska tycka om den - den var inte speciellt rolig att sticka och jag är inte så nöjd med resultatet (vad härligt positiv jag är så här på söndagsmorgonen...). Garnet är däremot fatastiskt- Jitterbug från Colinette - och färgen är underbar (inköpt här)! Modellen ville inte riktigt stå still så fotona blev lite suddiga!

12 comments:

Moxy said...

Underbar färg, du jobbar alltid i så härliga färger. Man blir glad av att titta på det du göt.

Clara said...

Färgen är underbar! Men den ser inte ut att ha så mycket volanger? Jag tänkte sticka en snart (har hört att citron är det nya svarta), och jag vill verkligen ha mycket volanger, men blir det det?

miastick said...

Färgen är verkligen helt fantastisk! Men när du skriver sådär om citronmönstret så blir jag lite mindre sugen... Varför var det inte kul?

Anna said...

Jag tycker att den blev jättefin och färgen är underbar!

Cecilia said...

Jag tycker att den inte ser riktigt ut som de andra citronerna jag sett men väldigt härlig i kraft av struktur och färg!
Min far som svarvade fick lära sig någon gång att "om det inte blir som man vill så får man vilja det som det blir!" vilket förstås gäller mer för trä än för garn, men ibland är det svårt att se styrkan i det som blev bara för man har förväntat sig något annat. Då är det lite bra att tänka sådär!

Eva said...

I love it.....

tavelhus said...

Tycker den ser jättefin ut!

Anonymous said...

The Blue Moon Shawlette is fantastic. What a wonderful colour! The spring can come. I can not see the snow anymore.

Annegret

Sunna said...

Vilken otrolig färg, inte ska du vara missnöjd

kristina said...

Den ser mycket bra ut i färdigt skick, även om du var lite skeptisk före det att den blev utspänd. Kanten rätade också ut sig lagom och fint!

Janette Millbom said...

Men oj, jag har helt missat din citron, det var tack vare annas mail jag hittade den. Undra om jag har för många bloggar på min roll nu? ;-)

Kanske passade inte garnet för just den? Färgen är ju underbar!

/Janette

Min tråd said...

Jag tycker att du ska vara mer än nöjd, den ser fin ut. Jag har också gjort en blå citronsjal, fast i tunnare garn, den blev så liten.............