Wednesday, 9 December 2009

Julefrid...

Ibland när tiden inte riktigt hinns med är det ganska så skönt att sätta sig ner i soffan och sticka härligt mönster med lyxigt garn - Rose Red stickad i en tråd Kid silk haze och en tråd Rauma finullgarn - båda inhandlade på Strikk.

För övrigt så är det bl.a. hjärtan som gäller här hemma just nu - sydda i filtad ull och dekorerade med bl.a. nåltovning och rosor!

9 comments:

Textil stil said...

Ja du det känns som jag aldrig hinner sticka längre sorgligt nog...bara massa påbörjade projekt i stickkorgen.Men snart är det ju lite julledighet och då ska jag härma dig och lyxa till med kombinationen garn och soffa!!! Dina hjärtan är jättefina!

frisky frog said...

Vilken härlig basker! det är nog dags att ta tag i det där mönstret nu...
/Kram

Janette said...

Julig rose red vad roligt! (du blir inte sugen på att köpa indiskas då? ;-) Härlig grön färg. Den där finullen är inte dum. har lyckats krångla hem fyra nystan i olika blå-gröna toner :-D

Sofia said...

Tufft när mössan har en avvikande färgkant! :)
Och jag blev helt såld på hjärtanet! Jättefint och en mysig känsla!

vikevire said...

Detta rara hjärta, det goda pepparkaksbrödet och mycket mer missade jag för att jag ligger hemma och snorar. Nästa jul kanske.

Kulting said...

Tack för en fin och varm mottagning i ditt spännande hus! Kram från Jolanta

Jenny said...

Åh, vilken fin! Visst är Rose red rolig att sticka?! Blev klar med min förra veckan, tyvärr har det inte varit tillräckligt kallt här för att använda mössa..
Har förresten en garntävling på min blogg nu om du är sugen på Colinette-garner ;-)

http://luxurybyme.bloggproffs.se/

Sunna said...

Kanonfin mössa men jag är galet förtjust i ditt hjärta

Anonymous said...

Åååå vilket fint hjärta!!!
/freja och valle :)