Friday, 9 October 2009

Det är nytt nu...


So you think you can knit sätter igång många tankar (som jag nämnt tidigare). Igår kväll kollade jag in olika tangodanser på Youtube för att komma i stämning och insåg då att mitt vantprojekt är helt fel. Inte för att stickningen behöver stämma överens med dansen men inte tusan är det händerna som är i fokus i tangon - kolla in denna Libertango t.ex.

Nej - nu får det istället bli ett fotprojekt. När jag kikade i min strumpgarnslåda insåg jag att det finns en härlig samling av lyxiga sockgarner som väntar på att dansa tango. Inspiration hittar jag bl.a hos Pinneguri som stickar så många fina sockor så jag blir alldeles tossig, men jag har också några andra favoriter på min önskelista - Sillens hourglass, Annas pomatomusbenvärmare och Mias Kai-Mei. Kanske hinner jag ändra mig en gång till, men jag tror att jag har hittat rätt nu!

3 comments:

Annas Alster said...

Jösses vad mycket fint garn!!! Lycka till!!!

miastick said...

Woohoo! Köpte du Wollmeise idag? Jag missade det. Fredagar är helt fel för mig. Eller kanske rätt. Det beror på hur man ser det.

Tummelisa Garn & Design said...

Jag tycker att du gör helt rätt i att gå över till strumpor. Eldiga strumpor med sprakande färger. Svart och rött t ex (trodde aldrig att jag skulle nämna den kombinationen) Ha ha.

Kram Ann-Christin