Saturday, 6 June 2009

Idag är det lördag!

Halva dagen har jag tillbringat på Slottskogsvallen, DM i Boule. Det var mina första matcher och jag kan inte stoltsera med någon vinst, men jösses vad roligt det är att spela Boule. Det har gett mersmak och i juli spelar jag med min härliga klubb i Varberg och jag ska ligga i hårdträning fram tills dess! Min bästa svägerska och hennes spelpartner kom på första plats i damklassen - Hurra för dem!

Annars är det uppladdning i kväll inför Tant Koftas Uppifrånochner-stickning som startar imorgon - jag har precis nystat upp mitt härliga röda Heavens hand och ska nu titta på fotboll och sticka provlapp!
En sak till - jag har fått en utmaning av Emily som har en av mina favoritbloggar. Jag ska skriva 6 saker som gör mig lycklig!
1. Jag blir lycklig av glada människor!
2. Min man när han är så där rolig som bara han kan vara.
3. Att sitta och sticka när det flyter på och blir så där himla bra.
4. Sitta på sommarön och titta ut över havet.
5. Åka båt.
6. Mina fina vänner gör mig också lycklig.
Det finns väldigt mycket annat som gör mig lycklig men det här var ett litet urval som dök upp i tankarna just precis nu. Det är meningen att jag ska skicka vidare den här utmaningen men det gör jag inte utan hoppas att ni skriver vad som gör er lyckliga om ni har lust!

4 comments:

Signe said...

Du kanske kommer till mina hemtrakter i Lindome och spelar boule någon gång också då? Min son spelar fotboll precis brevid boulbanorna och det ser rätt ofta ut som det är tävling.

m said...

Jag har också spelat boule idag :) Det var första gången, men absolut inte sista. Vi har en boulebana på torget här intill och var och spelade med våra grannar. Det var jättekul!

frisky frog said...

Boule, det trodde jag var en pensionärs-sport (fniss). Hmmm, jag får tydligen tänka om.
Fint garn! Jag har inte lyckats bestämma mig än. Tänkte att det INTE skulle bli en grön i alla fall.
Ha en bra dag!
/Kram

lillakolonistugan said...

Det vikigaste är inte att vinna utan det viktiga är att delta, var det någon klok som sa ( säkert en kvinna haha)..det verkade som du hade kul i alla fall Kram Anne