Sunday, 15 March 2009

Nya projekt


När ett stickprojekt precis är avslutat får jag alltid en känsla av oro i kroppen - det borde ju vara precis tvärt om kan man tycka. Eftersom jag inte riktigt visste vad jag hade lust att sticka efter mina ponchonetter har jag nu påbörjat två olika projekt. Dels ett par sockor i underbart sockgarn från Bluemoon fiberarts och dels en kofta till Freja, i garn som blivit liggandes sen jag förra sommaren då jag påbörjade och aldrig avslutade ett koftprojekt till mig själv. När det gäller koftan känner jag mig lite osäker på färgvalet så vi får väl se vad det blir av det i slutändan.

Idag har vi haft en helt fantastisk vårdag här i Göteborg. Jag har varit ute i trädgården och spanat efter små gröna och röda saker som någonstans börjar leta sig upp ur jorden. Jag har också tagit död på några små mördarsnigeldjävlar som på något sätt lyckas överleva eller kanske precis kommit till... Jag tycker inte om dom!!!

6 comments:

blomman said...

jag förstår precis det som du uttrycker om sniglarna. Trodde denna vintern tagit död på dem. Har inte sett några här ännu...

Lena said...

NÄÄÄJ säg inte att snigeleländet redan börjat. Jag vill inte se dom!

Anda: said...

Jag har samma känsla som du när jag avslutat ett projekt. Det finns liksom så mycket jag skulle kunna börja på men vet inte riktigt var jag ska börja. :o)

Karin said...

Jag kan nästan känna sorg när jag avslutar ett projekt.

Paulina said...

haha, känner så väl igen mig själv i det där. fast jag har snarare femhundratusen påbörjade projekt för att jag har svårt att bestämma mig för vad jag vill göra från början. numera sitter en lång lista på min vägg med allt jag vill göra så får vi se hur det går.
och visst hade vi underbart vårväder igår! Riktigt söndagsväder. :) några mördarsniglar har jag inte sett men de kanske inte hunnit ta sig till Mölndal än. men huvva för dem!
Nu är det bara tre veckor kvar till spinnkurs. :)

kristina said...

Ja, tänk så otålig man kan bli när man inte har något just när man skall sätta sig till inför kvällen och t.ex. titta på TV!
Mördarsniglar har jag ännu inte sett, men dem mördar jag när jag ser dem. Det är väl därför de heter mördarsniglar...eller?