Friday, 27 March 2009

Hur mycket garn gör man åt under en weekend på Grötö...

Garnväskan är packad - det var många timmars funderingar innan jag bestämde mig för vilka garner som ska få följa med till Grötö. Som tur är kan man ju fylla på garnlagret när man är där!
Det ska bli fantastiskt att få sticka en hel helg, inspireras av andra och äta gott - kan man ha det bättre?

9 comments:

Annabell said...

Ooh, vad avudssjuk jag blir, själv sitter jag med C-uppsats och tycker synd om mig själv! Inom en snar framtid kanske jag oxå hänger på! Ha det så trevligt och må så gott!

MiA said...

Nej men - vad spännande! Vad är det du ska göra? Kurs? Kompisträff? Nå, i vilket falls om helst så önskar jag er en riktigt mysig toppenhelg!

Hälsningar
MiA

Mikaela said...

Åh, så jag är avundsjuk på er alla som ska få åka till Grötö!!! Jag bor ju i Finland (Österbotten) så det är ett antal kilometer dit... Plus att jag inte ens vet var Grötö ligger ;) Men du/ni ska ha en underbar helg!!

m said...

Hej! Hamnade här via Medeas värld. Vilken fin blogg du har! Det finns så mycket som inspirerar mig. Hit kommer jag tillbaka. Ha en härlig helg och se till att garnet tar slut :)

kristina said...

Lycka till på Grötö! Krama alla jag känner från mig.

Lena said...

Du kommer kanske ha lika mycket garn med dig hem!? Säljs det inte garn där? Tror inte du klarar att komma hem utan en ny påse ;) See you!

Janette said...

sluta mocklas nu :-P

Akhila's Handblog said...

Avis Avis Avis...
Hoppas du har det fint pa Groto - Det har jag forresten redan sett pa Mia's blogg.
Ser fram emot massa mumsiga foton och skvaller fran din helg.
Kram

Anonymous said...

Önskar att jag kunde vara med. Hoppas att ni har det helt underbart där ute. Det får bli syfestival för min del nästa helg istället.
Kram Anna (Nyköping)