Sunday, 2 November 2008

Virkade muddar


Jag har ryggskott!!!!!! Det är på bättringsvägen men fy tusan vad det gör ont. Som tur är kan jag halvligga i soffan och virka. Just nu virkas det muddar med broderi. Garnet är från Östergötlands ullspinneri och är väldigt härligt att virka med.

16 comments:

MiA said...

Ajajajajaj! Stackars dej! Det är så hemskt jobbigt att ha ont i ryggen! Hoppas det blir bättre snart.

Finfina muddar :)

Ha det gott!
MiA

Sol och Jord said...

Vilka fina muddar - vill ha...ska du ha med några på julmarknaden?
Kram Anne

Sol och Jord said...

Ps:glömde säga, krya på dej..

Anna said...

Härliga färger! Sitter och skrattar åt gradering av olika anledningar till ryggskott och nackspärr!

miastick said...

Usch vad segt. Snygga muddar i alla fall! Broderi äger verkligen.

Bim HD said...

*ler*
Jodå, jag tycker synd om dig med ryggskott... du kan dock virka eller sticka... Men, när det är värre än ryggskott i nacken. Då gör man varken det ena eller andra - borde inte ens sitta här. Men, allt roligt kan inte tas bort - på en gång... Klättrar på väggarna - eller sover. Vad är mest kul? suck...
Må så grankott...

Ulla said...

Så så fina.Du gjorde det igen.

Ulla

kristina said...

Stackars dig! Hoppas att du snart blir bra! Fina muddar och himla tur att du iallafall kan handarbeta. Fina muddar som jag antar är till julmarknaden? Jag skall också vara på marknad...på Tjörn. Återkommer för jag vill ha lite tips från en som är van.
Kram

teresa said...

Väldigt vackra muddar. har just läst Maria Gullbergs bok om virkade muddar i blev väldigt sugen.
Tråkigt med ryggont, från en som vet..

MonicaHansen said...

Stackars dig, rygskott som gör så ont! Diklofenak och vila några dagar och sen försiktiga rörelser... hoppas du blir bättre snart innan julmarknaden:)

Maria said...

Ryggont är aldrig kul (från en till som vet), var rädd om dig och leta upp en bra sjukgymnast..
Muddarna är hur fina som helst. Är det eget mönster eller har du hittat det någonstans? Skall göra lite muddar som julklappar.

A-K said...

Snygga muddar. Hoppas ryggskottet ger med sig snart.

// A-K

Mia said...

Tråkigt med ryggskott, hoppas det går över fort. Tänkte annars passa på att tacka dig för Socktoberfest-initiativet, det har varit väldigt roligt och inspirerande!
Krya på dig!
H: Mia

vikevire said...

Jag längtar till julmarknaden. Undrar vilket datum och var det är i år. Det var en fin förhands-visning du har. Sockorna är så söta så. Tråkigt med ryggen. Hoppas du snart är bra igen.

Anonymous said...

Stackars dej vännen! Ryggskott, hua inte kul. Tur du kan göra lite fina saker i alla fall. Häftiga muddar - görfina. Julmarknaden ja, den vill jag gå på - hoppas jag kan. Enda gången vi ses :- ).. Kram, Cam

Moxy said...

Stackare, fy att få rygg skott, men tur att du kan handarbeta. Jag förstår inte hur du hinner med allt..Får ångest över at inte hinna med allt jag vill göra.