Monday, 24 November 2008

Att kämpa mot dagsljuset eller Alpacan har anlänt!Idag är jag hemma med febrigt barn och då kommer en avi i brevlådan om paket att hämta - kan det vara min alpacabeställning som anlänt från England? Det är kanske inte så lämpligt att gå ut i kylan med feber men snart är det mörkt och då kan jag inte fota mitt paketinnehåll... Väntar tills dottern kommer från skolan och rusar iväg till affären och hämtar mitt paket - öppnar det på vägen hem och blir alldeles varm och lycklig över den fantstiskt mjuka ullen och garnet som är så fint att man nästan blir gråtfärdig - fram med kameran och Yes - jag lyckades ta ett foto utan blixt! Om någon annan vill bli lika lycklig så kan ni kontakta Jonathan Russel på telefon +44 (0)1434 240597.

Vill också visa vinterns snyggaste ljusstakar - inhandlade på Ica och 30 kr av priset går till Rädda barnen - bra tycker jag!

8 comments:

frisky frog said...

Ser härligt ut! Jag skulle väldigt gärna ha ett par alpacor på stycket bakom huset, men det är liksom inte alla i familjen som tycker som jag.

Krokningen ser kul ut och fint!
/Kram

miastick said...

Å vad gulliga små alpackor! Och jag vill verkligen provklämma på garnet. Skit också att jag inte kan imorgon. Men vi får ses en annan gång!
Krokningen ser härlig ut också, det vill jag lära mig!

kristina said...

Jösses, det har hänt mycket på din blogg under helgen, då jag haft fullt upp på landet! Vackert fotat! Man blir glad!

Sillen stickar said...

Det verkar ju helt underbart garnet. Känner en person som vill skaffa alpackor. Hon har tom gått på kurs hur man tar hand om alpackor. Vi kanske skulle ta å leasa ett djur när hon väl tar tag i sin dröm...
kram Cilla

lillakolonistugan said...

Tänk vad ett paket på posten kan få vem som helst att trotsa både kyla och mörker:-)/Anne

Anna said...

Garnet ser helt sanslöst underbart ut!
Jag tror att jag kan hitta några strukturmönster på "fram och tillbaka-krokning" med två krokar. Har ett häfte någonstans från USA som jag fick med de dubbla krokar jag köpte därifrån, men det var ju länge sedan... himla rörigt i mitt rum, men jag ska leta!

Anna said...

Ska fortsätta leta efter häftet och tack för idag och för lånet av dina händer på foto! Jag går runt och tänker på ditt nya garn, det var verkligen outstanding! Jag hänger på nästa gång!
STOR kram!

makiato said...

Hej! Jag har mejlat till dig på adressen som står här på bloggen.