Monday, 1 September 2008

Virkade mobilfodral

Helgen tillbringades i den underbara staden Köpenhamn - denna gången bestämde vi oss för att inte gå på de vanliga turiststråken utan istället dra oss några gator bort. Detta visade sig vara ett klokt val eftersom man då hittar lite andra butiker och miljöer. En del shopping blev det men faktiskt inget garn!!! (Men däremot en del nya tyger). Bilresan upp och ner ägnades åt virkning av mobilfodral inför den årliga julmarknaden i december. Jag brukar alltid sitta intensivt veckorna innan, men i år har jag bestämt mig för att vara ute i god tid.

Mina virkade mobilfodral
Härlig butik med ett massutbud av band, knappar och dragkedjor. (Jag tog ett visitkort för att kunna länka dit men nu hittar jag det inte!)

Loppis på ett torg som jag inte kommer ihåg vad det heter - men härligt var det!11 comments:

Janette said...

Du ser ut att ha haft det bra i helgen :-) Vilken marknad är det du står på?

/Janette

Anna said...

En sån underbar hög! Villockså till Köpenhamn och ha barnvakt. Hotelltips for me?

Lena said...

Vad härligt med en Köpenhamnstripp! Det var länge sedan jag var där. Hur gör du med botten på dina virkade fodral? Syr du ihop dem, eller ?

kristina said...

Reslusten ger sig till känna när jag hör om din härliga helg i Köpenhamn. Fin hög med mobilfodral! Bra beslut att börja i tid.
Kram

Ravenhill said...

Så mye vakkert!!!! Kunne ønske at jeg kunne ha blitt med deg på markedet! Det ser så fint ut.

Jeg har en liten trekkning på bloggen min - håper at du skal bli med!
~Emily i Norge xx

tavelhus said...

Fina fodral!
Mysigt med Köpenhamnsresa!
kram m

Annabell said...

Butiken med alla band i ser härlig ut. Härligt att få åka till Köpenhamn.

makiato said...

Vad mysigt det låter! Fina mobilfodral du har gjort. Bra att du är ute i god tid för det kommer väl att bli succé som vanligt!
Kram

frisky frog said...

Vilka fina fodral! Visst är Kopenhagen perfekt för lillsemester och du tycks hittat samma loppis som jag. Mitt fynd blev en liten groda. Vad annars?

Moxy said...

Vilka fina fodral. Skönt med en mini semester i köpenhamn. Blir lite sotis när jag ser dina bilder.

Anonymous said...

Torget heter gammel strand, de har loppis där varje dag under sommaren, nästa gång ni skall till Köpenhamn skall ni besöka hansenogjensen på Vesterbro, roliga saker för vuxna och barn. kram k som flyttat från Kbh till Bxl