Sunday, 14 September 2008

Nybakat och Mamma Mia


En solig söndag som tillbringats mestadels inomhus - först bakandes i köket med min älskade Assistent som mamma köpte till mig på loppis - för 50 kronor! Eftermiddagen tillbringades på bio tittandes på Mamma Mia! Har ni inte sett filmen så gör det med en gång - den är underbar och jag kan förstå att Kristina sett den ett flertal gånger redan.
Nu vill jag också ha ett pensionat på en liten solig ö i Grekland och ha långt hår och se läcker ut i snickarbyxor och vara så vacker som Meryl Streep och vara omsvärmad av Pierce Brosnan, Stellan Skarsgård och Colin Firth...

När jag var i Linköping på Slöjdbiennalen träffade jag en ny trevlig bekantskap som nu startat en egen blogg - kika in hos Lena Blommegård och hennes textila konst!

7 comments:

Janette said...

låter bra att va meryl :-) min mamma har tvingat oss att se den men hon kan inte sitta barnvakt förrän i oktober nån gång....

/J

frisky frog said...

Här flödar kreativiteten! Gillar din axelvärmare, precis mina favvofärger. Du är duktig med färgkombinationer, men det visste vi ju sedan innan. Bakade förresten ditt bröd, Himmelskt gott och så enkelt! Rekommenderas till andra som inte testat än.
/Kram

Helena said...

Den där matberedaren är underbar!
Kommer självklart å hälsar på i Grekland:) (bara det inte är Kos, har bott där och kommer aldrig återvända)

kristina said...

Har missat detta! Assistenten är fantastisk till bak. Har två. En var gammal och "utrangerad" redan när jag fick den på 70-talet, men jag har gjort precis allt med den. Äpplemos, nyponmos etc. Numera använder jag den bara till julens pepparkaksdeg, för den skall vara så hård,(så jag orkar inte knåda själv) för att hålla till de stora hjärtan jag brukar ha i köksfönstren.

Lilla-Anna said...

härligt... ser gott ut och gillar din axelvärmare...

Monica Hansen said...

DE bakmaskinerna är ju kanonbra! Jag håller på och sparar till en Kenwood så man slipper knåda...

Noa04 said...

Visst är filmen helt härlig!