Monday, 29 September 2008

Från oliv till lime via medelhavsblå!Precis så kan man beskriva det fantastiska sockgarnet jag köpte på Deisy design häromdagen. Jag har stickat i Lorna´s förut och det är mjukt som silke. Nu är frågan vilka sockor som ska få äran att bli till i detta fina garn - det är alltid lite lurigt med flerfärgade garner och spetsmönster - någon som har något förslag?
Tack alla för de fina kommentarerna på mitt förra inlägg - till bollarna har jag använt små styrolitbollar som tål väta och knutit in dem i den slätstickade biten innan jag tovade den i tvättmaskinen på 60 grader. Det har väckt lust till mer experimenterande och huvudet är just nu fullt av idéer och jag befinner mig inte alls i någon "avslutarfas"!

5 comments:

frisky frog said...

Vilket härligt garn!

kristina said...

Oj, vilket vackert garn! Mitt råd angående mönster: Mönstret på sockarna kan utfalla olika beroende på hur många maskor man har. Pröva några olika antal maskor och stickstorlek(som du kan repa upp igen sedan) och kolla om färgerna utfaller olika. Välj sedan det som blir snyggast.

teresa said...

Alldeles fanatastiskt vackra färger!!

Mia said...

Å vilka underbara färger och former du delat med dig av på sista tiden- eller ja det gör du ju jämt. Härligt! Jag vågar inte gå till Deisy design.

MonicaHansen said...

Underbara färger:) jag hittade lite Lorna garn på Strikkefeen i fredrikshamn när vi var över på en dagstur men köpte inget, oboj vad jag ångrade mig *skrattar*