Wednesday, 20 August 2008

Jag har en slända!

Jag har köpt en vacker slända av Spinspiration. (Tack för en oerhört snabb leverans!) Eftersom jag aldrig har spunnit förut rådfrågade jag en spinntok - som sa att detta är en bra allroundslända. Jag har varit nyfiken ett tag på att omsätta fibrer till garn men framför allt var det ett inlägg hos Mama Therapy som väckte mitt intresse, hon länkar till en sida där de har spunnit "garn" av tidningspapper - spännande!

9 comments:

Annabell said...

Sländan verkar kul, men jag gillar verkligen Pain de Martin!!!

Bim HD said...

Hm, garn av papper? oki, inte jag kanske, men... Undrar fortfarande var mina sländor är ;) Sliter dock med spinnrocken än, så...
Må så grankott... och där var brödreceptet, ja...

Anna said...

Petra, jag tror att du fattar varför om jag berättar att jag sitter och gapskrattar här i mitt soffhörn...
Nu till din slända, den är precis lika vacker som min och jag hoppas att du kommer att älska den lika mycket också! Den lilla svarvade knoppen längst ner ger rysningar!

Marianne said...

Jag är också så sugen på att testa att spinna. Vilken av alla sländor är det du köpt?

kristina said...

Hm...nu skall det bli spinna av? Det där med papper ser jobbigt ut, men annars är det roligt att göra egna garner även om det tar tid. Meditativt kan det vara med bra ull! Kram till dig med!

tavelhus said...

Tack för igår kära vän!
kram m

tavelhus said...

kolla in ditt Hemma-hos reportage hos Tavelhus.
kram m

Tjohalia said...

Vad roligt att du är med och tävlar, lycka till! Kram Sandra

vikevire said...

Det var en vacker sak. Akta dig bara. Du vet hur det gick för Törnrosa. Jag känner för dagisbarnet. Det är inte lätt att vara liten.