Monday, 25 August 2008

Felted tweed


Arbetet med min kofta fortskrider och går undan tack vare min varvpåhejare som jag fått av Sillen! För tillfället är jag helt loss på Rowans Felted Tweed - det är mjukt som en silkeskatt (jag tror iallafall att silkeskatter är mjuka - finns det förresten något som heter silkeskatt...). Jag har också påbörjat ännu en Diamondsjal i samma garn, det ska bli en födelsedagspresent till liten kusin som snart fyller år.

8 comments:

Anna said...

Garnet är fantastiskt!

karin.hulan said...

Roligt att du tycker garnet. Ska själv prova någon gång. Ska bli spännande att se det färdiga resultatet. / Karin

kristina said...

Det röda hade jag redan sett och gillat, men nu undrar jag om jag inte gillar sjalen ännu mer. Jag tycker mycket om det mönstret.

Akhila's Handblog said...

Sa jattefina bade trojan och sjalen. Underbara farger. Ser fram emot att se dem klara.
Kram

frisky frog said...

På bild ser det vackra, röda garnet vasst ut och det i lila mjukt. Lustigt vad färgen spelar roll.
/kram

Anonymous said...

Hej!
Kul att du "snubblade" in på min blogg som resulterade i att jag "snibblade" in på din... Jag kommer definitivt återkomma! Gillade verkligen den gröna börsen, väldigt läcker!!

Utblickaren said...

Tack för den uppmuntrande bloggkommentaren:) Tänk att kunna hantera så många varierande hantverk som stickning, bakning, virkning och bloggning. Den som ändå hade fler timmar på dygnet.

Ravenhill said...

Nydelig arbeid! Jeg er så glad i begge disse fargene, rødt og lilla! Det er så moro å følge med på dine handarbeids prosjekt!!!