Sunday, 17 August 2008

Blandad kompott

Jag har nu avslutat en intensiv vecka med en lugn helg på ön. I går var vi ute på holmarna och njöt av bad och solvarma klippor - underbart!
På väg ut till ön stannade vi till på den nyöppnade garnaffären KarMa som jag hade hört talas om via Mia. En toppenfin affär med ett brett sortiment för många olika smaker. Själv gick jag loss i hyllorna med Rowan och Debbie Bliss - två tröjor ska det bli i höst i två favoritfärger.

Böckerna som jag beställt hade kommit med posten förra veckan och visade sig vara två lyckade köp! I Kim Hargreaves nya bok hittade jag flera favoriter men mitt nya garn ska bl.a. bli en Olivia. (Bilden är hämtad från Kim Hargreaves hemsida.)

Till sist avslutar jag med min favoritblomma denna säsongen - höstanemonen.

7 comments:

Mia said...

Härligt Petra! Just den gröna Debbie Blissen var jag också väldigt sugen på. Så himla snygg färg! Får se om det blir den, annars tyckte jag om den röda också. Vilka tröjor har du tänkt dig?

Anna said...

Så vackra garner! Kul med en ny garnaffär, ska också ta mig dit snart. Boken ser verkligen underbar ut!

kristina said...

Vad härligt det är att vara inne i bloggvärlden! Det hade jag faktiskt inte väntat mig. Tack min kära vän för det! Tyvärr blir man snart missnöjd med bristande kunskap, så du skall få visa mig lite mer på tisdag. Hoppas att vi får tid med det.

Akhila's Handblog said...

Harliga garner. Ser fram emot vad du kommer att skapa for vackert med dem. Stor kram.
Mari

Medea said...

Rött o grönt är mina favoriter också. Detta gröna var ju alldeles fantastiskt!!!
Ska kolla i boken, den ser ju härlig ut.
/Efwa

Medea said...

En sak till:
Du är omnämnd i min blogg!!

Madelene said...

Tack för besöket. Roligt att ni som varit hos oss på KarMa nämner det - bra reklam för oss. Det var väl du som var inne något sent med man och litet barn? Som tog plats i soffan bland leksakerna? VÄlkommen tillbaka önskar vi /Madelene och Karin