Saturday, 19 July 2008

Taggiga ullbollarHar ägnat delar av dagen till en beställning på tovade bollar som ska hänga i ett fönster. De är riktigt roliga att göra och jag tycker om färgkombinationen som kunden valt!

9 comments:

Akhila's Handblog said...

Yummy sa fina bollar och underbara farger.
Jag gjorde ett halv-hjartat forsok for lange sen, men nar jag ser dina fina bollar, far jag nog forsoka igen. De ar ju sa jatte fina.
Kramar
Mari

makiato said...

Du tar så fina foton på dina grejer tycker jag. Kram

Ullhärvan said...

vilka underbara bollar! Hur är det tänkt att de ska hänga?
Ha de!

Millan said...

Du jobbar allid med så härliga färger. Blir glad av att se dina saker.
Kram

Akhila's Handblog said...

Hej igen Petra,
Har lite lust och planer pa att forsoka fa till en bok och kom att tanka pa den fina bok som Jesper och hans flickvan hade gjort till dig och din familj. Vet du vilken site han anvande - for jag tror du sa att han gjort den pa natet. 1000 tack om du kan ge mig info om det.
1000 kramar till dig.
Mari

Ravenhill said...

This is looking fabulous! It looks like a catarpillar- is it? The colors are beautiful.
~Emily

H@nn@ said...

Grattis, du vann tävlingen på min blogg. Jag skulle vela ha din adress. DU kan skicka dem till min mejl " hannis1702@hotmail.com " Så skickar jag halsbandet direkt. :D

Grattis.. :D

Kramar
Hanna

frisky frog said...

Vilka härliga färger! det ser ut som något som ska krypa iväg...
/Kram

Helena said...

Din lilla turgumma som går och vinner grejjor i nätvärlden:) Passar välan bra till en med köpstopp- tänk nu är det inte lång tid kvar- hejja dig!! (säger hon som misslyckas totalt) Dina bollar är ju bara så WOW... Tycker att du ska repa upp koftan, du kommer inte ångra dig. Kram Helena- mitt i Köpenhamnspackningen. Hoppas vi får till en träff snart!