Saturday, 12 April 2008

Diamond klar!


En gång för längesedan...
Jag bestämde mig för att avsluta ett av alla påbörjade projekt innan jag sätter igång med något nytt - därav en färdig diamondsjal. Den är stickad i Garnstudios silketweed. Jag tycker väldigt mycket om den grafitgrå färgen som har inslag av små kluttar i klara färger. Ev. virkar jag en kant runt om också.

Idag är det för övrigt regnigt och gråkallt och jag har bestämt mig för att ägna eftermiddagen åt att färga garn efter att ha blivit inspirerad av både Anna och Mia.

9 comments:

Linda said...

Jättesnygg! Jag skulle nog inte själv valt den färgen, tyvärr, för det är ju så snyggt!! Jag blir bara alltid så frestad av knalliga färger när jag spanar... Någon gång ska jag försöka tänka om ;-).

Anna Kim said...

Jättefin! Tycker verkligen om färgen. Måste påbörja en sjal snart!

petra.m said...

Åh, vad fin den var petra!! Jag kommer ALDRIG bli färdig med min C.F sjal, det tar ju evigheter bara ett varv... Titta gärna in på min blogg om du kan hjälpa mig med ett litet sticktips:)
Kram Petra

Camilla Engman said...

Den ser väldigt snygg ut. Det var väl konstigt att du skulle kommentera på min blogg just idag när jag har varit med just Jonny och Susann på konsert! Men det kanske inte var en slump.
Tack så hemskt mycket för länken :)

Elise said...

Vilken trevlig blogg du har!

The A.D.D. Knitter said...

Beautiful lace! I love it in the darker colors...

Anna said...

så fint! Tänk att du fick den klar fastän det var fel i översättningen... he he..
Verkligen snyggt i mörkt garn!

petra.m said...

Hej o tack för hjälpen!1 Har beställt boken nu från garnkorgen, 299kr. Det kändes överkomligt ändå, den ser ju sååå himla fin ut!! Men nu får jag vänta nån månad med garnet:)/Petra

Karin said...

Ååh så fin! Gillar verkligen både mönster och färg. Måste nog ha ett snack med min syster. He-he.
Fina bilder också.
Kram Karin