Sunday, 10 February 2008

Nya garner!
Jag kunde inte låta bli att hänga på en liten sambeställning från Garnkorgen med lite lyxiga sockgarner. Garnerna är fantastiska i kvaliten men färgerna stämmer dåligt med beställningsbilderna - kanske är det olika färgbad. Det är väl den chansningen man får ta när man beställer garn via nätet.
Anna har gått över till en ny blogg, finfin är den och tack för inspirationen till bildspelet!

7 comments:

Anna said...

tänk så många strumpor det blir... själv känner jag behov av sockpaus för tillfället. Så vackra dina garner är! En vårbasker till Freja är nog inte alls dumt.
Kram!

Mia said...

Å vilka vackra bilder... härligt! Hoppas du är nöjd fast det inte stämde riktigt, jag är grymt sugen på att börja på nya sockor Nu, men ska bärga mig lite till... tror jag.

Sillen stickar said...

Ser ut som du köpt ny kamera oxå. mkt fräscht alltihop. Jag skulle så gärna vilja köpa en nåldyna av dig. För de är såååå fina. Hur ska jag göra? Maila mig på cillaklein@gamil.com
hej f mej!

Sillen stickar said...

cillaklein@gmail.com är min adress
/Cilla

Maria said...

Jag är ledsen att någon av färgerna inte stämde så väl med verkligheten. Planen var att knäppa nya bilder i helgen, men vips så var alla garner slut och inga bilder han tas. Färgbaden blir ofta olika, och det är ibland övermäktigt att hela tiden ta nya bilder så ibland händer detta. Men jag hoppas att du blir nöjd med dina sockar ändå :-)

Lena said...

Petra! Jag tror du har tics i handen när du sätter på datorn? Vips har du klickat in dig hos nån garnbutik och vips så ligger det ett ulligt och gulligt paket i brevlådan!;)Hur gick det till?!
Vad fint du fått det i nya vårbloggen!

LADY JEN said...

Hej Petra. Har du några speciella sockgarner från garnkorgen som du kan rekomendera. Har letat efter enfärgade roliga sockgarner men kan inte hitta några.
//Jenny