Sunday, 17 February 2008

Ettårspresent!


Det blev en försenad ettårspresent från mig till mig. I fredags när jag var på väg hem från jobbet gick jag förbi Strikk som hade fått in så många fina garner i härliga vårfärger. Jag vet inte riktigt hur jag tänkte - men jag gick därifrån med 4 härvor Lucca, 100% super soft merinoull, i mintgrönt, äpplegrönt och turkost... En märklig blandning, men jag tänker mig något randigt till sommaren. Någon som har något förslag på modell som skulle kunna passa?

6 comments:

Anna said...

Underbara färger, du är grym på att kombinera! En poncho? Lite som min svarta kanske? Det är ett underskattat plagg. Jag ska göra mig en till som nästa projekt.
Kram till dig. En stor.

Karin said...

Hej Petra!
TACK för bildspelstipsen. Övergav Flickr och gjorde som du och använder Picasa istället. Nu fungerar det! Tjo-ho!
Kram Karin

LADY JEN said...

Hej Petra. Vilka härliga vår-, sommarfärger du köpt på garn. Även jag gjorde det samma i fredags, köpte garnpresent till mig från mig;)... men det är man värd ibland!
//Jenny

Mia said...

Underbara färger, jag såg dem i Strikks skyltfönster, eller det var nog malabrigo fast samma färger. Det kommer att bli kanon!

Akhila's Handblog said...

Fantastiska farger - sa du...
Forstatt att du ar slideshow experten. Hur gor jag??? Jag maste anvanda photobucket for jag har Mac - och jag har lyckats gora en slideshow, men nar jag forsoker fa in bilderna pa min blog de hamnar som post inte som bildspel...
Ar jag dum eller??!!??
Manga kramar,
Mari

Elena said...

En randig Picovoli kunde vara snajdig i de färger du valt! http://www.magknits.com/Aug05/picovoli.htm

Däremot är jag osäker på garnet, då jag inte fann någon info om stickfastheten hos Lucca.