Sunday, 16 December 2007

Söndag kväll!


Nu är det söndag kväll och jag känner mig nöjd och glad efter julmarknadsförsäljningen. Det är roligt när folk tycker om det man gör och det är kul att träffa en massa gamla och nya bekantskaper. Det var roligt att träffa dig Mia, som jag bara har träffat via bloggen innan. Jag tror att jag kommer att tillbringa mycket tid på det nya Kulturhuset Kåken, ett superfint bibliotek och härliga lokaler. Tyvärr var inte caféet vad det kunnat vara, men det kanske blir bättre så småningom. Jag och min sambo har lite olika idéer om vad förtjänsten från julmarknaden ska gå till, han tycker att vi ska köpa olja till huset, men på vintern är det väl ändå ok att man har det lite kallt, jag kan sticka sockor till hela familjen (jag har nämligen gått med i sockklubben jag också, så jag måste ju börja öva mig...) Jag tycker att förtjänsten ska gå till nytt material och inspiration så att jag kan göra nya saker till nästa jul, och naturligtvis till sockgarner eftersom jag tvingas sticka sockor, eftersom vi har det så kallt... Eller vad tycker du Anna?

Ni har väl förresten inte missat Marias tävling där man kan vinna en finfin akvarell med jultema. Kolla in här.

7 comments:

Helena said...

Åh Petra vad fint det såg ut! Jag missade tyvärr det hela för maken fick åka in och jobba. Jag tycker absolut att förtjänsten bör går till nytt material :)
Kram Helena

Mia said...

Klart förtjänsten ska gå till nytt material. Självklart :)
Lilla doktorsväskan på bilden var fin! Den köper jag nästa år.

Anna said...

Jag håller med tidigare inlägg/talare och du vet ju när jag tog mitt beslut. Maken förstod ju inte ens vad du menade i telefonen igår!
Noro är på gång med sockgarn i Kureyonfärgerna, man nästan svimmar bara av tanken. Ska kolla om Strikk tar in dem, då vet vi vad vi ska lägga våra stålar på! Oljan kan slänga sig i väggen!

www.akhilashandblog.typepad.com said...

Petra,
Sa harligt det ser ut - som en riktig "candy-store". Precis vad vi behover mitt i vintern.
Och vad kan jag saga... Jag bor i ett av Englands kalla och dragiga hus (sover tom med ulltroja) - sa sjalvklart skall kosingen ga till nytt material. Mycket roligare med farg-glada sockar an olja...
Manga kramar och grattis!
Mari

Ming Ching said...

Åh, vilket HÄRLIGT bord! Jag hade blivit överförtjust om jag varit där!

Monica Hansen said...

Jag hittade hit fråna Mias blogg och vill skriva en rad om vilka fina saker du gör! Riktigt kul med nåldynelösbrösten:)

Anna said...

Petra, bilden på ditt bord är underbar men var är bilden på det som inhandlades idag?! Vill se och avundas!