Friday, 2 March 2007

Virkade vantar!


Här kommer bild på vantar som jag virkat i Doredo-garnet från Östergötlands ullspinneri - ett härligt garn att virka i och ett härligt ställe att besöka! Vantarna ska användas nästa vecka när vi åker till Branäs för att åka skidor några dagar. Är det någon som vet om det finns något litet ullspinneri i de trakterna... Väskan ska i alla fall packas med garner och stickor och virknålar eftersom jag har tänkt att det ska bli soligt och lagom varmt och Valle ska sova i vagnen ute i friska luften och alla andra ska vara i backen hela dagarna och komma till stugan på eftermiddagen rödkindade och glada och laga mat till mig när jag flyttar in framför brasan och fortsätter sticka... För det är väl så det brukar vara när man är på skidsemester?

4 comments:

Ulla said...

Rena rama vitamininjektionen.

Hoppas att vädret är på er sida.
Ulla

Anna said...

Åhh Petra så fina vantarna är!
Kram till dig!

Clara said...

Jag kommer precis ifrån Lyck-Annas blogg, som jag blev förtjust i och genast länkade till och nu hamnade jag hos dig och din intressanta blogg.....så nu måste jag ju länka dig också så jag hittar hit igen och kan läsa om dina projekt :)
Hoppas du inte har något emot det! Men nu måste jag sluta trycka på en massa länkar hela tiden...risken är annars att jag inte får något gjort själv...utan bara sitter och njuter av andras skapande!!!
Tack för titten!
Hälsn Clara

Annika said...

Hej, vad fint du gör! Jag har länkat till dig på min nystartade virkblogg. Titta gärna in :)